Слушаме автобиографията на Арнолд Шварценегер с гласа на Антоан Петров – Анди

Автобиографията на легендарния Арнолд Шварценегер – „Зов за завръщане“, излиза за първи път под формата на аудиокнига на български език. Невероятната и вдъхновяваща история е разказана с гласа на младия български актьор Антоан Петров – Анди и от днес е достъпна в платформата на Storytel у нас. За 28 часа родната публика ще проследи житейския път на световноизвестния атлет, актьор, общественик и политик, който започва с голямата мечта на едно момче от малко австрийско градче.

Роден в години на глад и лишения, още като дете Арнолд мечтае да отиде в САЩ и да стане шампион по бодибилдинг и кинозвезда. На 21 години той вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света. На 31 години завършва колеж и развива собствен печеливш бизнес за недвижими имоти и бодибилдинг, който му носи милиони долари. На 41 години вече е една от най-популярните кинозвезди, но е и обещаващото ново лице в Републиканската партия. Така 36 години след пристигането си в Америка той става губернатор на Калифорния – седмата по големина икономика в света. Управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс. С Мария Шрайвър създават прекрасно семейство и отглеждат четири деца, но се разделят след скандала с негов незаконен син. За всичко това той разказва от първо лице в своята автобиография. 

„Историята на Арнолд Шварценегер е едновременно увлекателна и вдъхновяваща, кара ни да вярваме, че дори най-смелите мечти могат да се сбъднат, когато са подкрепени с дисциплина и труд. Затова се радваме, че можем да я споделим с българската публика и в нейния аудио вариант“, обяснява издателят на Storytel Анa Клисарска. „Точно тази автобиография може да се окаже и подходящият повод и мотивация за някои хора да усетят колко добре могат да се комбинират аудиокнигите и тренировките“, допълва тя.

Интересната история на Арнолд Шварценегер може да се използва като вдъхновение и идеална компания за цял месец посещения във фитнес залата, за бягане и колоездене в безопасна среда, а дори и за плуване в басейн. Международни изследвания показват, че все повече хора избират да комбинират спорта със слушането на книги в цялостна грижа за себе си. Сред основните предимства е печеленето на време – вече не е необходимо в натоварения график да избираме между две важни и любими занимания. Освен това привържениците на този метод споделят, че тренировките им преминават с повече лекота, по-разнообразно и с подобрен фокус.

„Арнолд Шварценегер е живият пример, че когато човек иска може да постигне всичко, а автобиографията му ме накара да го преоткрия. Докато четях „Зов за завръщане“ се мотивирах отново да тренирам във фитнес залата, нещо повече – поставих си ясни цели, които да следвам“, споделя Антоан Петров. „Досега обичайно слушах музика докато спортувам, но мисля, че аудикнигите ще се комбинират много добре с разходка или бягане на пътеката”, обяснява той.

Автобиографията на Арнолд Шварценегер потребителите могат да слушат свободно в рамките на 7-дневния безплатен пробен период с достъп до над 500 хил. аудио и е-книги, който предлага Storytel. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *