Играта на „Обсидиан“: Спечелете безплатни билети за „Книга за възрастни: Глава втора“, вдъхновен от „Алхимикът“

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран с „Книга за възрастни: Глава втора“. Лентата излиза премиерно у нас на 12 май (петък).

Първата част на филма ни показва четири най-добри приятелки, които решават да основат свой читателски клуб, където да обсъждат различни книги. В резултат се вдъхновяват от тях и пренасят ученията им в ежедневието си. В продължението изборът на книга е Алхимикът“ от Паулу Коелю, която ги отвежда на разкошно пътешествие в Италия.

По този повод издателство „Обсидиан“ организира томбола във Фейсбук и Инстаграм страниците си, където приканва читателите да споделят любимия си цитат от книгата. Играта започва днес, 11 май, и ще е продължи една седмица. 10 печеливши ще могат да се сдобият с по един двоен билет за прожекция на филма в рамките на страната и ще бъдат официално обявени на 18 май.

А ето и цитатът от „Алхимикът“, споделен във филма: „В определен момент от нашето съществуване загубваме контрол над живота си, който от този ден нататък става подвластен на съдбата. Това е най-голямата лъжа на света.“

Паулу Коелю е международно признат автор, който завладява читателите със своите вдъхновяващи произведения. Най-забележителното му постижение е „Алхимикът“, преведен на 80 езика с над 65 милиона продадени копия в световен мащаб, което я прави една от най-продаваните книги в историята. Коелю е носител на 115 международни награди, а от 2007 г. е пратеник на мира на ООН.

Книгата е налична с 20% отстъпка на сайта на „Обсидиан“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *