Машината на времето на Хърбърт Уелс пристига в София. Вход свободен

Първата интерактивна изложба на смесени реалности ще е у нас на 3 юни

 

Фантастичният свят на автора на “Машината на времето” Хърбърт Уелс, дълбокият космос и океана, както и различни моменти от човешката история са само част от реалностите, в които ще могат да пътуват посетителите на интерактивната изложба на смесени реалности МУЛТИВСЕЛЕНАТА, която пристига в София на 3 юни. Събитието ще е отворено за посетители всеки ден между 12:00 и 20:00 часа до 18 юни в Сердика Център. Входът е свободен.

МУЛТИВСЕЛЕНАТА е изцяло нова концепция, създадена в Румъния в началото на годината, и ще бъде представена за първи път у нас. Изложбата осигурява интерактивно изживяване за цялото семейство с много образователни и  технологични елементи, както и възможност всеки да спечели три големи награди Nintendo Switch Lite. 

8 различни инсталации и VR зони дават възможност на всеки да пътува в миналото и бъдещето, да се разходи в дивата природа или градска среда, да скочи с парашут от въжен мост в дълбока пропаст. Събитието дава отговор и на много въпроси за света и вселената – черни ли са черните дупки; кой тежи повече – мравките или хората; на каква възраст е най-старото дърво в света; колко милиона тона пластмаса има в океана и каква част от обитателите му са застрашени от нея; как се казва най-възрастната костенурка на света и много други. 

Повече вижте тук: Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА от 3 до 18 юни в Сердика Център

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *