Мрежата

Зловещи семейни истории в новия сериал „Странният случай на Наталия Грейс“

Осиновяването от семейство Барнет на Наталия, уж 6-годишно украинско сираче, се превръща в истински кошмар, когато научават, че тя може да не е на шест и да не е от Украйна. Семейство Барнет започват да подозират, че в дома им вероятно живее не дете, а възрастен непознат.

Шокиращият нов документален сериал на Investigation Discovery „Странният случай на Наталия Грейс“ предлага ексклузивни интервюта и безпрецедентен достъп до семейната мистерия, в която е трудно да се заеме страна.

Стрийминг премиерата в HBO Маx e насрочена за 2 септември, а телевизионната е на 10 септември по канала Investigation Discovery.

„Странният случай на Наталия Грейс“  предлага изключителен достъп и ексклузивен поглед към една мистерия, взета директно от заглавията в щатските вестниците: Коя е Наталия Барнет? Първоначално се предполага, че Наталия е 6-годишно украинско сираче със спондилоепифизарна дисплазия – рядко заболяване на костния растеж, което може да доведе до аномалии на скелета, както и до проблеми със слуха и зрението. През 2010 г. е осиновена от Кристин и Майкъл Барнет. Щастливата семейна динамика обаче се разваля, когато семейство Барнет предявява обвинения срещу Наталия, твърдейки, че тя е възрастен човек, който се преструва на дете с цел да навреди на семейството им. През 2013 г. Наталия е открита да живее сама, което стартира разследване, довело до ареста на Майкъл и Кристин и до буря от въпроси. Тази изумителна одисея от измами, колоритни герои, извратена семейна динамика и невероятни свидетелства ще има премиера в стрийминг платформата HBO Маx с всичките си шест части на 2 септември. Телевизионната премиера е на 10 септември по Investigation Discovery (ID), където ще се излъчват по два епизода в четири поредни недели от 22:00 часа.

Тази година станахме свидетели на огромен успех с феноменалните ни документални филми, които превръщат ID в най-добрата дестинация за истории за истински престъпления, а „Странният случай на Наталия Грейс“ е следващата ни задължителна телевизионна поредица„, споделя Джейсън Сарланис, президент на Turner Networks, ID и HLN, „Телевизионно и стрийминг съдържание“.

Включвайки ексклузивни интервюта с членове на осиновителското семейство на Наталия, включително бащата Майкъл Барнет и братът Джейкъб Барнет, както и с роднини, приятели, правни експерти и съседи на Наталия и семейство Барнет, „Странният случай на Наталия Грейс“ предлага невиждан досега поглед към семейство Барнет, самоличността на Наталия, съдебния процес срещу Майкъл Барнет през октомври 2022 г., както и ключови прозрения за нови теории и доказателства. Разгръщайки се в няколко части документалният сериал представя несравнимо дълбоко навлизане в тази шокираща семейна сага, проследяваща целия път от раждането на Наталия в Украйна до ареста и последвалото съдебно производство около Майкъл Барнет по обвинения в небрежност. Безпрецедентната история е изпълнена с шокиращи твърдения и експлозивни разкрития. „Странният случай на Наталия Грейс“ се продуцира за ID от Hot Snakes Media.

Излъчвания на епизодите по ID

10 септември
22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Запознайте се със семейство Барнет
Семейство Барнет осиновяват шестгодишното украинско сираче Наталия. Кошмарът настава, когато научават, че тя може да не е на шест и не е украинка.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Сираче или самозванка?
Майкъл Барнет разкрива, че Наталия се е опитала да ги отрови. Но несъответствията в историята на Барнет карат разследващите да се съмняват кой е истинският злодей.

17 септември
22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Кошмар за съседите
Наталия вече се представя за възрастна, живее сама и започва да преследва новите си съседи. И още: по време на разследване се разкрива тъмната страна на Барнет.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Жертва или злодей?
Семейство Барнет се развеждат и изоставят Наталия в апартамент в Индиана. След намесата на полицията, шокиращите признания на Майкъл завършват с арест.

24 септември
22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Барнет срещу Барнет
Преди процеса Майкъл прехвърля вината върху Кристин. Той има надежда, когато съдията отхвърля всяко обсъждане на възрастта на Наталия по време на процеса.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Бий или ще те бият
След години чакане процесът срещу Майкъл най-накрая започва. Мистериозен нов свидетел дава изобличаващи показания, които могат да съсипят Майкъл.

Стрийминг платформата HBO Мax и телевизионният канал Investigation Discovery (ID) са част от портфолиото канали и марки на  Warner Bros. Discovery.

Copyright: © 2022, Discovery, Inc. All Rights Reserved.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *