Шаро Холмс разрешава загадката с изчезналия илюзионист

Тим Колинс представя най-сложния случай на кучешкия детектив досега

Великият Шаро Холмс и неговият доверен помощник доктор Котсън се завръщат, за да се впуснат в своето ново завладяващо приключение.

„Шаро Холмс и загадката с изчезналия илюзионист“, издание на „Ентусиаст“, е третата книга от поредицата със забавни игри, мистерии и не на последно място – вълнуваща история. Кучешкият детектив отново търси помощта на малките читатели, с които заедно да разкрият заплетения случай.

Тим Колинс е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 40 езика и са отличени с престижни награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ и „Lincolnshire Young People’s Book Award“. През 2021 г. авторът попада в краткия списък на годишните награди „Spark!“, чиито победители се избират от малките читатели във Великобритания.

Шаро Холмс, най-великият кучешки детектив в света, и неговият довереник доктор Джейн Котсън пътуват с влак към Париж, когато друг пътник, известен илюзионист, изчезва по средата на нощта. Котсън подозира, че е извършено престъпление… Но изглежда никой друг на влака не знае нищо за фокусника. Ще съумеят ли Холмс и Котсън да разкрият загадката, преди да стане твърде късно?

Умело написаната история обещава много забавление за децата, като изпробва техните детективски способности с 28 игри, лабиринти, загадки с търсене на улики и математически главоблъсканици. Готови ли са малките читатели за още едно приключение с Холмс и Котсън?

Откъс от книгата можете да откриете ТУК.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *