BACK 2 SCHOOL EXPO представя всичко необходимо за първия учебен ден. Вход свободен

Над 200 магазина в Сердика Център в София предлагат всичко необходимо за ученика в началото на учебната година. Между 15 и 17 септември молът ще е домакин и на специализираното изложение BACK 2 SCHOOL EXPO, което представя богато разнообразие от учебни пособия, подаръци и образователни центрове и платформи.

Всички посетители ще имат възможност да пазаруват на промоционални условия от магазини като Orange, Booktrading, Nike и Grand Optics, както и да печелят подаръци от Next, Хиполенд и Уча.се в мобилното приложение на центъра SPOT. 

Сред участниците в изложението са aкадемия по програмиране за деца и младежи от 6 до 15 години MindHub, чиито курсове са изцяло базирани на игрови метод и учене чрез преживяване. На изложението компанията ще предостави възможност на всички посетители на тази възраст да се запознаят с най-популярните инструменти и среди за обучение на деца по програмиране с помощта на игри, роботи, платки и други хардуерни елементи.

Sunday Habit подкрепят български влогъри, геймъри и криейтъри в социалните мрежи, предоставяйки им възможност да продават рекламни дрехи и аксесоари на своите фенове. На BACK 2 SCHOOL EXPO те ще представят мърч на някои от най-популярните българи онлайн. От платформата са подготвили много изненади и очакват с нетърпение срещата на живо с много от своите над 100 000 последователи в социалните мрежи. 

Уча.се – образователен сайт номер 1 в България, ще предостави близо 600 безплатни седмични и годишни абонамента за достъп до уроците в платформата на посетителите, които използват мобилното приложение на центъра SPOT и имат натрупани минимален брой точки в него. 

Най-големият клуб по бразилско Джу Джицу в България Twisted Jiu Jitsu ще се включи в изложението с безплатни месечни карти, различни награди и демонстрации. Клубът е основан през 2009 г. и популяризира бойния спорт като начин на живот и средство за подобряване на физическото, психическото и духовното състояние сред деца и възрастни. 

Дизайница предлагат продукти с нисък въглероден отпечатък. Създателите му вярват, че бъдещето на истинската устойчивост е свързано с насърчаването на устойчив начин на живот във всички аспекти, което ще подпомогне здравето на околната среда за бъдещите поколения.

Toys.bg е магазин за играчки, занимателни игри, лего, кукли, тротинетки и много други разнообразни продукти за бебета и деца, който ще се включи в събитието с различни кутии и принадлежности за обяд за училище, конструктори, ученически раници, несесери и други продукти, подходящи за ученика. 

Сред изложителите е и UWEAR.bg – семейна компания за търговия с лицензни детски стоки от марките LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER и др. Продуктовото им портфолио включва от раници и ученически принадлежности до дрехи и подаръчни артикули. 

BACK 2 SCHOOL EXPO ще се състои на ниво -1 в Сердика Център всеки ден между 10:00 и 20:00 часа. Входът е свободен. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *