Издателство „Таралеж“ вече си има собствен сайт, празнува с 20% отстъпка на всички детски книги

Лошата семка, Умната бисквитка и Якото бобче вече си имат свой собствен дом! Любимите герои, които най-малките читатели познават благодарение на „Таралеж“, вече могат да бъдат открити на чисто новия сайт на издателството.

„Дойде моментът, в който искаме да споделим, че „Таралеж“ вече има свое собствено, красиво и уютно пространство в огромния океан от информация. Каним ви на taralezh.bg, за да продължим да споделяме любовта си към детските книги,“ казват от издателството.

По повод новия сайт „Таралеж“ подаряват на читателите 20% отстъпка на всичките си детски книги с промокод taralezh20.

Припомняме, че с логото на „Таралеж“ излезе страхотната детска книга „Младият англичанин“ на Вилхелм Хауф с вълшебните стиймпънк илюстрации на Борис Стоилов.

Класиката „Малкият принц“ на Екзюпери пък можете да откриете в луксозно издание с твърди корици с чудните рисунки на Клаудия Бордин.

За малко по-големите читатели от издателството препоръчват детските книги на Катрин Ръндъл „Добрите крадци“ и „По покривите“.

Най-новото попълнение в библиотеката на „Таралеж“ е полезната книга „Анди и феята на зъбките“, написана от Момчил Коритаров и илюстрирана от Лидия Георгиева.

Всички книги на издателство „Таралеж“ можете да откриете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *