Животът е хубав в новия роман на Аманда Проуз 

„Всичко хубаво“ (с логото на Книгоиздателска къща „Труд“) е завладяваща история от автора на бестселърите „Ново начало“ и „Очакване“ Аманда Проуз. Романът ще стопли студените есенни вечери, предлагайки една човешка история, развиваща се в рамките на 24 часа. 

Главната героиня Дейзи Харъп винаги е завиждала на перфектното съседско семейство Келеуей. От своя страна, Уини Келeуей пък се гордее с красивото семейство, което е изградила. И се надява  празненството за златната ѝ годишнина от сватбата през уикенда наистина да докаже пред съседите, че са щастливи, богати и реализирани хора. Но дали една неочаквана случка няма да докаже, че тревата не винаги е по-зелена от другата страна на улицата? Защото с началото на празничния ден започват да се показват пукнатините в „перфектния“ живот на Келеуей. Докато едно бомбено разкритие води до друго и събитията излизат извън контрол, Дейзи и Уини са на път да открият, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

„Не е лесно да поискаш помощ – казва за книгата си Аманда Проуз. – На жените им е трудно да кажат: самотна съм, не съм щастлива, тъжна съм. Понякога дори ни е трудно да говорим за тези неща с хората, които обичаме. Намираме ги за твърде лични. По-лесно е да вкараш тези емоции в сюжет и да говориш за тях. Ако прочетеш за някого, който преминава през същото като теб, това може да ти помогне.“ Така е и в новия ѝ роман – историята вдъхва надежди, че всяко нещо, което се случва в живота, носи частичка добро. 

Можете да поръчате „Всичко хубаво“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *