Биоресткъп събира най-добрите в гастрономната и бар култура в България от 5 до 7 декември

От 5 до 7 декември, в Топлоцентрала София ще се проведе първото 5-звездно събитие Биоресткъп, посветено на развитието на гастрономната и бар култура в България.   

Форумът представлява състезателна програма с международно жури в категория най-добър отбор готвачи и най-добър миксолог за 2023 година.         

33-ма участници – едни от най-добрите готвачи в България ще се борят за голямата награда от 10 000 лева. Марк Алварез – собственик на най-добър бар в света за тази година ще бъде част от звездното жури, което ще оцени най-добрите коктейли в състезанието за бармани и голяма награда от 5 000 лева. 

Последна възможност имат всички желаещи да закупят своите билети в мрежата на Epay GO за 5-звездните мастър класове. Ще имате възможност да се срещнете със специалните гости шеф Пако Перез носител на пет звезди „Мишлен“, рок звездата на световната кулинарна сцена Диего Гереро с 4 „Мишлен“ звезди, Макс Ла Рока, както и други професионалисти от сектора. Не пропускайте да се докоснете до високата гастрономия и миксология. 

Всички гости са добре дошли на отбрана експо зона посветена на храни и напитки, зона за хранене със селектирани менюта от нашите шеф готвачи ще бъде на разположени с работно време от 12:00 до 21:00 часа. 

Повече информация ще можете да намерите на https://biorestcup.com/

Билети търсете в мрежата на Epay GO:

https://epaygo.bg/1400042394

https://epaygo.bg/4088861630

Ето и програмата на събитието:

5 декември

Мастър класове – Готвачи 

10:00 часа – DIEGO GUERRERO
12:15 часа – АZUAZA
15:00 часа – ОRIOL ROVIRA
16:45 часа – CARLES MAMPEL
19:00 часа – PACO PEREZ

Мастър класове – Бармани 

10:15 часа – THOMAS HENRY BY ANTON RUSCHEV
11:15 часа –  JUN YSHIDA
12:15 часа – NIKI NEYKOV & ASEN STANEV
14:00 часа – BLAGOI KUZMANSKI
15:45 часа – МAX LA ROCCA
17:45 часа – КIRIL HADJIEV RAIS ALBAVEDA
19:00 часа – SIPS BY МARC ALVAREZ

6 декември 

9:30 часа – Начало състезание
10:00 до 14:30 часа – презентации екстракции на аромати, течна кухня и напитки, иновации срещи традиции
17:00 часа – Край на състезателния ден 

Експо зона и зона за хранене 12:00 часа до 21:00 часа 

7 декември  

9:30 часа – Начало състезание
17:00 часа – Край на състезателен ден
17:10 часа – PRESENTATION MASTERCHEF – Шеф Кустев и победителите от последните два сезона на „Мастършеф“
Експо зона и зона за хранене от 12:00 часа до 21:00 часа   

Всички новини за събитието можете да следните на фен страниците:

https://www.facebook.com/biorestcup

https://www.facebook.com/events/s/biorestcup-2023/347637891050240/

https://www.instagram.com/biorestcup/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *