„Непобедената Татяна Суарес“ с премиера на 1 февруари

Вдъхновяваща история за изключителния дух и стремеж на състезателката по борба

Спортният документален филм на HBO „Непобедената Татяна Суарес“, режисиран от Касиъс Кориган, дебютира на 1 февруари в онлайн стрийминг платформата HBO Max.

Филмът разказва за изключителния дух и стремежа на състезателката по смесени бойни изкуства (ММА) Татяна Суарес, по време на подготовката ѝ отново да влезе в клетката след почти четиригодишно прекъсване поради тежка травма. Поглеждайки назад към невероятното си възстановяване, Суарес разсъждава върху дългия път до професионална спортна кариера в Ultimate Fighting Championship (UFC) и наследството, което оставя на младите жени, особено тези в латиноамериканската общност.

Като тийнейджър Суарес печели популярност като една от най-добрите млади боркинки в Съединените щати и изглежда предопределена да се състезава за златен медал на Летните олимпийски игри през 2012 г. Въпреки това, докато тренира за състезанието, тя получава жестока травма на врата, която не само слага край на борческа ѝ кариера, но и води до още по-шокиращото откритие на рак на щитовидната жлеза. След многогодишна битка с рака, травмата и депресията, Татяна започва да тренира джиу-джицу. Във филма Суарес разказва как се е сблъсквала с привидно недостижими шансове да стане една от най-добрите жени професионални ММА бойци в света. „Непобедената Татяна Суарес“ е портрет на огромния талант и забележителната издръжливост на една жена, която вдъхновява следващите поколения спортистки към съвършенство.

Спорният документален филм на HBO „Непобедената Татяна Суарес“ е продукция на Dentsu в сътрудничество със SMAC Productions. Касиъс Кориган е режисьор, както и изпълнителен продуцент заедно с Кедиан Асулей, Сесил Муриас, Дженива Васерман, Майкъл Страхан, Констанс Шварц-Морини, Фред Антъни Смит. Продуцент е Мишел Охайон.

Вдъхновяващата история на Суарес е налична за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Copyright: WBD

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *