Играта на издателство „Ерове“ и Страница.бг: Спечелете трилъра на Дейвид Кеп „Под нулата“!

Седмица след началото на празничния месец март дойде време за първата съвместна игра на Страница.бг и издателска къща „Ерове“.

Всички читатели и почитатели могат да участват в нея и да спечелят книгата „Под нулата“. Това е дебютният трилър на известния сценарист Дейвид Кеп, работил по сценариите на филми и поредици като „Джурасик парк“, „Индиана Джоунс“, „Спайдърмен“ и др.

„Под нулата“ е смразяващо кръвта приключение, което ще обедини съдбите на бивш затворник, самотна майка и агент по биотероризъм от Пентагона! Ще успеят ли да спасят планетата за една нощ…

За да участвате в играта, трябва да напишете в коментар под тази статия или под публикацията ни във Фейсбук, Х или Инстаграм коя е любимата ви книга от каталога на издателство „Ерове“.

На 14 март (четвъртък) ще изберем на томбола един победител, който ще получи по куриер екземпляр от „Под нулата“ на Дейвид Кеп, предоставен от издателство „Ерове“.

Скъпи приятели и читатели, поради тъжната вест за кончината на българския патриарх Неофит отлагаме тегленето на победителя в съвместната игра на Страница.бг и издателство „Ерове“ за утре – 15 март!

2 thoughts on “Играта на издателство „Ерове“ и Страница.бг: Спечелете трилъра на Дейвид Кеп „Под нулата“!

 • март 7, 2024 в 2:52 pm
  Permalink

  „Вълчи разкази“ от Васил Попов

  Отговор
 • март 7, 2024 в 4:44 pm
  Permalink

  „Вълчи разкази“ ми е любимата книга от каталогът на издателство Ерове.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *