„Невидимата раница“: Пръв помощник за самостоятелни деца.

„Невидимата раница“ на Патрис Карст с илюстрации от Джоан Лю Фрийтхоф е пръв помощник за самостоятелни деца.

Книгата излиза на български език на 2 април с шрифт, който улеснява читателите с дислексия.

Издателство „Ера“ отбелязва Международния ден на детската книга тази година с разкошна поредица. „Невидимата раница“ е една от трите книжки с красиви илюстрации, които ще помогнат на децата да разберат, че обичта ни свързва с близките ни, независимо колко голямо разстояние ни дели. Трогателното послание и прелестни илюстрации на „Невидимата нишка“, „Невидимата раница“ и „Невидимата каишка“ ще очароват всяко дете, а и всеки родител. С увлекателни истории и оригинална идея, поредицата носи положително послание, което децата лесно могат да възприемат.

Кое детенце не се тревожи дори и от кратка раздяла с близките си? „Невидимата нишка“ помага да успокоим тези страхове. В „Невидимата раница“ откриваме всичко, което е нужно на децата в първия ден в училище или детска градина. А домашните любимци остават завинаги с нас чрез „Невидимата каишка“.

Първият учебен ден на Мила! Тя е развълнувана, но и тревожна. Ами ако не може да намери класната си стая? Ами ако никой не я хареса? Ами ако е прекалено притеснена, за да говори?

С помощта на съветите на по-големия си брат, тя осъзнава, че има всичко необходимо в своята Невидима раница: Невидим микрофон, за да се чуе гласът ѝ; Невидимо фенерче да ѝ помогне, ако се изгуби; Невидима мрежа да я хване, ако падне; и още много други вълшебни и полезни неща. Раницата ѝ побира всичко!

Карст дава на читателите си „инструментите“, с които могат да преодолеят всяко препятствие, като ги учи винаги да разчитат на вътрешната си сила, да си сложат Невидимите криле… и да полетят!

Патрис Карст е умел разказвач на трогателни истории. Книгите ѝ докосват сърцата на милиони читатели по света и са преведени на 20 езика. Родена е в Лондон, но живее в САЩ. Сред най-популярните ѝ заглавия са „Невидимата нишка“ и „Невидимата каишка“.

Можете да откриете „Невидимата раница“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *