„Всичко винаги е съвършено!“ – изкуството да приемаш нещата такива, каквито са

Автор, лайф коуч, основател на Академията за пълно осъзнаване и почитател на учението на Лиз Бурбо канадецът Франсоа Льоме представя първата си книга у нас, посветена на пълноценната реализация. „Всичко винаги е съвършено!“, издавана от „Ентусиаст“, помага на хората да се фокусират върху вътрешните си сили, за да живеят в хармония със себе си и със света около тях и да достигнат истинския си потенциал. Но преди това е необходимо да проникнат до най-дълбоката част от себе си и да приемат нещата такива, каквито са. А това съвсем не е лесна задача, особено ако пътят, по който трябва да тръгнат, е напълно непознат.

Франсоа Льоме е известен с умението си да представя по изключително достъпен начин философията си и да помага на хора от всички краища на света да водят по-хармоничен и балансиран живот. Неговото учение подкрепя последователите му в процеса на разбиране на механизмите на страданието, за да се освободят от него и да развият усещане за удовлетворение. Днес авторът обикаля света, за да изнася лекции, да прави семинари и да споделя откритията си с публиката чрез своя неподражаем стил – забавен, достъпен и улучващ право в целта.

За написването на тази книга Льоме се вдъхновява от своя житейски опит. Верен на възгледа си, според който „всичко винаги е съвършено“, той предлага да придружи читателите си по пътя, който ще ги отведе до преоткриването на връзката със себе си по метода на пълното съзнание. Със своята способност да използва простички, но докосващи душата думи авторът води стъпка по стъпка към едно по-добро разбиране на това кой си в действителност – понякога с хумор, друг път с умението си на разказвач на истории.

Това духовно пътешествие носи и едно по-широко осмисляне на природата и света около нас, като събужда интуицията ни и ни научава да искаме, за да ни бъде дадено. Щом усвоим изкуството да приемаме всичко такова, каквото е, ще се освободим от вътрешните си съпротиви и ще станем по-добра версия на себе си.

„Днес аз съм твърдо убеден и вярвам, че всичко винаги е съвършено“, споделя Франсоа Льоме. „За да успеем да вникнем в този дълбок смисъл, на който мъдрите умове ни учат, ние трябва да проумеем големите универсални истини отвъд привидността им. Категорично трябва да събудим нашето ниво на осъзнаване и мислене и да излезем извън рамките на приетото.“

Можете да откриете книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *