Четем „Последен шанс“ на К. Бромберг

„Последен шанс“ на К. Бромберг  е първото заглавие от серията „Грях“, което излиза на български език с логото на издателство „Ера“ на 11 юни.

К. Бромберг е сред най-харесваните романтични авторки и се радва на грандиозен успех. Продадени са над два милиона копия от романите ѝ в повече от двайсет държави и е присъствала в списъците за най-продавани заглавия на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнал“ и “USA Today” над трийсет пъти, а по част от книгите ѝ са заснети филми.

Той е мъжът с елегантния костюм, от когото опияняващо лъха на пари, непримиримост и сексапил. Не очаквам да го видя отново.

Една нощ. Без обвързване. Без имена. Горещ секс.

Все още си мисля за снощи, когато отивам на среща с новия си клиент и виждам същата опасна усмивка, която ме привлече часове по-рано.

Той е Калахан Шарп. Милиардер, решен да завърши един последен проект, за да почете покойния си баща, преди да напусне семейния бизнес завинаги.

За мой късмет или нещастие, ми е възложено да го придружа на Вирджинските острови. Калахан няма проблем да наруши правилата на компанията си, но аз не мога да си позволя да се сближим. Залозите за мен са прекалено високи.

Какво ли може да се обърка, когато съм принудена да работя – и живея – рамо до рамо с мъж, на когото не мога да устоя?

Можете да откриете книгата след 11 юни ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *