Задава се колекционерско издание на „Приказка за Зайчето Питър“

Страхотна новина за малките почитатели на Зайчето Питър! Колекционерското издание на „Приказка за Зайчето Питър“ вече потегли на дългия път по море към българските си читатели, съобщиха от книгоиздателска къща „Труд“.

Книгата с твърди корици и цветни илюстрации се очаква на българския книжен пазар още през ноември, научи Страница.бг.

Става дума за ново издание на The Tale of Peter Rabbit, уточняват от издателството и допълват: Книжката е 80 страници, цветна, с твърди корици, златни елементи отпред на корицата и по ръбовете на страниците. Представя само „Приказката“ и излиза в по-малък дизайнерски формат. Книжката е колекционерско издание по повод 120 години Зайчето Питър, които ще се честват през цялата 2022 година.

От издателството обещават през цялата 2022 г. книжна фиеста с чисто нови истории за пакостливото зайче, защото неговите бели ще станат на цели 120 години!

След „Приказка за Зайчето Питър“ хлапетата ще имат възможност да се срещнат с още няколко книжки от поредицата с героите на Биатрикс Потър.

За най-малките ще има картонена книга с капачета – „Големият лов на великденски яйца“.

Може да бъде изображение с книга

За идната година са предвидени да излязат на български език още Peter’s Picnic (Пикникът на Зайчето Питър) и Peter’s Nature Walk (Разходката на Зайчето Питър сред природата).

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'THE WORLD OF APULL PETER RABBIT and PLAY book Peter's Picnic'

Няма налично описание на снимката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *