Четем „Приказка за Зайчето Питър“ в юбилейно колекционерско издание с твърди корици

Страхотна новина за малките почитатели на Зайчето Питър! Колекционерското издание на „Приказка за Зайчето Питър“ вече е на книжния пазар у нас, съобщиха от книгоиздателска къща „Труд“.

Книгата е с твърди корици и цветни илюстрации.

Става дума за ново издание на The Tale of Peter Rabbit, уточняват от издателството и допълват: Книжката е 80 страници, цветна, с твърди корици, златни елементи отпред на корицата и по ръбовете на страниците. Представя само „Приказката“ и излиза в по-малък дизайнерски формат. Книжката е колекционерско издание по повод 120 години Зайчето Питър, които ще се честват през цялата 2022 година.

От издателството обещават през цялата 2022 г. книжна фиеста с чисто нови истории за пакостливото зайче, защото неговите бели ще станат на цели 120 години!

След „Приказка за Зайчето Питър“ хлапетата ще имат възможност да се срещнат с още няколко книжки от поредицата с героите на Биатрикс Потър.

За най-малките ще има картонена книга с капачета – „Големият лов на великденски яйца“.

За идната година са предвидени да излязат на български език още Peter’s Picnic (Пикникът на Зайчето Питър) и Peter’s Nature Walk (Разходката на Зайчето Питър сред природата).

Колекционерското издание на „Приказка за Зайчето Питър“ можете да поръчате ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.