Писателката Мария Касимова-Моасе за ваксините: Вярвам на науката

Вярвам на Лозан Панов, той е и човекът, който ми даде увереност, че и аз мога да се справя с това, което аз мога и което предлагам, заяви във вторник вечерта Мария Касимова-Моасе, кандидат за вицепрезидент в двойка с кандидата за държавен глава Лозан Панов, номинирани от Инициативата „Правосъдие за всеки“ и издигнати от Инициативен комитет.

Тя гостува в първото издание на „Въпросите“, новото публицистично предаване по TV1. Мария Касимова-Моасе обясни, че с кандидатирането си за поста преследва конкретни цели, свързани с темите, с които тя е ангажирана и към момента – насилие, бедност, екология, изкуство и култура.

Лозан Панов ми се обади и ми предложи да тичам заедно с него по пистата, разказа пред водещата Генка Шикерова тя. „Вярвам в почтеността, затова се съгласих“, уточни журналистката.

Вярвам на науката, каза Мария Касимова по темата за ваксините. Тя обяви, че не подкрепя идеята за въвеждане на задължителна ваксинация, но самата тя се е ваксинирала.

Писателката сподели, че е „за“ еднополовите бракове, тъй като трябва да гледаме на хората като на граждани и всички да имат правото да избират кого да обичат и с кого споделят дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *