Мария Касимова-Моасе: Никога не съм подозирала, че Лозан чете моите текстове

Никога не съм подозирала, че Лозан чете моите текстове и моята работа. Оказа се, че е така и той ми се обади лично и е много по-логично от някаква групичка приятелчета, които са се събрали вкъщи и си редят – „хайде сега ти да си малко вицепрезидент, а аз президент“. Това каза кандидат-вицепрезидентът Мария Касимова-Моасе в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„С Лозан Панов не искаме да се фокусираме върху подкрепата, която получаваме от партии , защото и двамата искаме да се концентрираме върху хората, нашите кандидатури са за хората“, заяви тя по повод подкрепата, която е получила за нейната кандидатура от „Демократична България“.

„И аз, и той вярваме, че хората се събират заради каузите и идеите, които споделят. Аз познавам той какво прави, като журналист, като човек, който е граждански активен, знам за негови знакови дела и как се държеше в критични ситуации. Познавам този човек. Познавах Кристиян Таков, който беше близък приятел на Лозан. За мен срещата с тези хора винаги е била изпълнена със страхопочитание. Никога не съм подозирала, че Лозан чете моите текстове и моята работа. Оказа се, че е така и той ми се обади лично и е много по-логично от някаква групичка приятелчета, които са се събрали вкъщи и си редят – „хайде сега ти да си малко вицепрезидент, а аз президент“, каза Моасе.

„Когато сме си говорили с приятели, съм казвала как много неща в България не ми харесват, но сега ми спуска въже отгоре, което ми дава шанс да променя нещо, а не само да критикувам. Искам да не събираме капачки, а държавата да се грижи за това, искам да знам къде отиват моите данъци. Стига вече толкова“, заяви Мария Касимова-Моасе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *