Компания засажда дръвче за всяка поръчка

ESCREO си партнира с (more:trees), за да засажда дърво всеки път, когато някой направи поръчка на нашия уебсайт, обявиха от компанията.

Продължавайки напред, с всяка покупка, без значение колко голяма или малка, ще се възползвате от новото партньорство, уверяват клиентите си от фирмата за бои за писане. След като завършите поръчката си, ще получите потвърждение по имейл с повече подробности за горския проект, който сме подкрепили от Ваше име. Това е малка промяна за нас, но множество малки промени оказват голямо влияние върху нашата планета и всички го знаем. Засадете повече дръвчета с нас, а ние се ангажираме да стимулираме устойчивостта в нашата индустрия за бои за писане. Това е първата стъпка към целта ни да станем първата въглеродно неутрална компания за боя за писане до края на 2022 г.

Как засаждаме дръвчетата?

Работим в сътрудничество с (more:trees). Те ни дават възможност да засаждаме дървета в горите по цял свят от името на нашите клиенти, подкрепяйки действията по климата, като същевременно постигаме и други цели за устойчиво развитие. Те работят с партньори, които наемат местни експерти по дърветата, за да засадят правилните дървета, на правилните места, при правилните условия.

Техните местни експерти се справят и с всички предизвикателства по пътя. Това ни позволява да гарантираме, че Вашите дървета са засадени за максимален растеж и улавяне на CO2. Време е да предприемем действия по климата. Докато пазарувате при нас, можете да помогнете с лекота да ограничим въглеродните емисии. Заедно с Вас можем да окажем голямо влияние върху нашата планета!

Засаждане на дърво с всяка поръчка

Какъв е Вашият принос?

Въглеродният диоксид е един от най-големите двигатели на изменението на климата, което прави горите едно от най-големите ни решения. Дърветата улавят и абсорбират въглероден диоксид от въздуха, като същевременно отделят кислород на негово място. И техният размер, кореновата система и дългият живот означават, че могат да направят това в мащаб. Нашата планета е ощетена, но ако всички направим малка промяна, можем да окажем голямо влияние.

Предпазването на планетата започва с Вас и засаждането на дървета е идеален начин да започнете. Едно дърво отделя приблизително 0.3 тона CO2 през своя живот. Понякога малките неща имат най-голямо значение. Не мислите ли? Засаждането на дървета носи и многобройни други ползи и по-долу можете да видите изброени някои от тях:

  • Подхранване на нашата планета: Дърветата пречистват въздуха, филтрират водата, регулират валежите, подобряват качеството на почвата, предлагат подслон и намаляват наводненията.
  • Намаляване на крайната бедност: Дърветата осигуряват работа, подобряват добива на реколтата, генерират източници на доходи и помагат на местната икономика.
  • Подкрепа за биологичното разнообразие: Дърветата поддържат различни видове животни, безгръбначни, растения, гъби, лишеи и мъхове.
  • Борба с обезлесяването: Дърветата помагат за появата на здрави гори, възстановяват местообитанията на животните, пречистват водните източници, попълват почвата, контролират наводненията и подобряват моделите на времето.

Засадете повече дръвчета с нас!

Къде засаждаме Вашите дръвчета?

Нашите настоящи локации включват:

Засадете дръвчета в Хаити

Хаити: Идилична туристическа дестинация, Хаити е известна със своите кристално чисти води, мили спиращи дъха плажове и приятелски настроени местни хора сред огромното множество други чудеса. Хаити обаче е крехка нация, често измъчвана от природни бедствия и политически вълнения, които водят до крайна бедност, обезлесяване и опустошение.

Засадете дръвчета в Мида Крийк, Кения

Мида Крийк, Кения: Mida Creek е приливен вход на източния бряг на Африка, в Кения. Мащабното обезлесяване на мангрови гори, съчетано с разрушителния Ел Ниньо през 1997 г., доведе до ограничаване на сладките води, намаляване на дивия риболов, почвена и крайбрежна ерозия, намалени източници на храна и ограничен доход. Това от своя страна води до крайна бедност, намаляване на дивата природа и застрашен морски живот.

Засадете дръвчета в Мадагаскар

Национален Парк Анкарафанцика, Мадагаскар: Създадена като национален парк през 2002 г., Анкарафанцика играе основна роля в подкрепата на дивата природа, жителите и културата на Мадагаскар. За съжаление, той е бил жертва на обезлесяването, което е довело до проблемни климатични събития, включително циклони, суши и наводнения.

Кои ESCREO поръчки отговарят на условията?

Независимо дали купувате за себе си или търсите перфектния подарък, винаги е по-добре да знаете, че сте направили нещо добро и за планетата. Ето защо ние ще засадим дърво от Ваше име за всяка Ваша онлайн покупка, стига да я направите през нашия уебсайт. Можете да изберете от нашето голямо разнообразие от бои за писане и аксесоари.

Независимо дали искате да направите Вашите стени за писане бели с нашата бяла боя, невидими с нашата прозрачна боя за писане или магнитни с нашата магнитна боя за писане, заедно работим за опазване и възстановяване на природните ресурси, които използваме ежедневно. Засадете повече дръвчета с нас!

Можете да посетите нашата гора, за да научите колко CO2 сме уловили заедно досега.

Благодарим Ви, че пазарувате (устойчиво!) с нас!

Засадете дръвче с всяка онлайн поръчка

Правила и условия:

За да бъдат засадени Вашите дръвчета, Вашето име и имейл ще бъдат споделени с THG (more:trees), за да могат да се свържат с Вас и да Ви потвърдят засаждането на Вашето дърво. Вашите данни няма да се съхраняват или използват за нищо друго, освен ако не се регистрирате, за да получите допълнителен контакт от (more:trees), и приемете техните Общи условия и Политиката за поверителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *