„Лев“ от Бел Аурора е гореща експлозия от чувства

Австралийската авторка се появява за пръв път на български език със страстен роман за любовта като спасение

 

С бестселъровия си роман „Лев“ австралийската писателка Бел Аурора се превърна в изгряваща звезда на сцената на любовната литература.

Сега горещата и динамична история се появява и на български език, за да потопи родните читатели във вихрушка от емоции, страст и високи залози, в която любовта се оказва единствено спасение.

24-годишната Мина Харис е на крачка от смъртта. Младата жена живее на улицата от години, след като майка ѝ умира, а тя е изгонена от дома на приемните си родители. Изморена и самотна, Мина не е яла нищо от дни. И знае, че вече официално е стигнала дъното.

В отчаян опит да спаси живота си и да не се превърне в част от поредната статистика, Мина решава да влезе в първия бар, изпречил се на пътя ѝ. Без да знае, че „Кървящи сърца“ е най-известният стриптийз клуб в града. А негови собственици са заможната фамилия Леоков, чието име се свързва с легендарната руска мафия Братва. И без да знае, че вътре я очаква среща със съдбата, след която нищо няма да е същото. 

В мига, в който Лев Леоков зърва срамежливото момиче, което се крие зад дългата си тъмна коса в клуба за джентълмени, той е завладян от любопитство и интерес. Нещо в тази непозната, която изглежда толкова не на място сред разголените жени и редовните посетители, предизвиква непонятни за него чувства. А Лев не е човек, който показва емоции. Или поне никога не е бил – досега.

Решен да научи повече за младата жена, той тръгва след нея. И когато минути по-късно я хваща в крачка с портмонето на брат му в ръце, ѝ поставя ултиматум. Да работи за него. Да живее в дома му. Да спи в леглото му. Или да отговаря за действията си в полицията.

Оставила всякакви надежди за бъдещето, Мина приема предложението. Веднъж ударила дъното, тя няма какво да губи. Но възможно ли e в лицето на този красив непознат да се крие повече, отколкото младата жена някога е очаквала? И има ли лек за раните от миналото? 

Емоционален и дързък, романът на Бел Аурора разказва неустоимата история на двама герои, които откриват любовта сред останките от разбитите си сърца и са готови да се борят за нея независимо от обстоятелствата. 

Лев“ е първата книга от поредицата „Shot Callers“, в която страст и адреналин струят от първата до последната страница и обладават сърцата и фантазиите на почитателките на мрачните любовни романси. 

Из „Лев“ от Бел Аурора

Мина 

Планът ми не беше кой знае какво. Добре. Изобщо нямах план. Прекарах поредната безполезна нощ в моята уличка и бях премръзнала до кости. Единственото ми желание беше да отида някъде, където да се стопля. За съжаление, минаваше полунощ и поне според мен нямаше кой знае какви възможности. 

Можех да вляза за малко в някой денонощен магазин, но там щяха да очакват да купя нещо, а аз отдалече приличах на човек, който не разполага с пари, така че щяха да ме изритат, преди да успея да кажа и дума. 

Оставаше ресторантът за бързо хранене с ярката червено-жълта табела, но нямаше начин да понеса аромата на бургери и картофки, без да избухна в сълзи от желание да хапна нещо. 

Реших да се обърна и да поема в обратната посока, когато забелязах група мъже да излизат от сградата. Те се смееха и изглеждаха щастливи и пияни. Това не беше никак зле. Хората правят какви ли не странни неща, когато се напият. 

Стомахът ми изръмжа шумно и ето че взех решение. Щях да намеря най-пияния мъж в клуба и да го прелъстя. След като той припаднеше, щях да му грабна портфейла и да се чупя. Ако се налагаше, можех да изкарам със съвсем малко пари достатъчно дълго време.

Имах нужда от храна. Срамувах се, че ще прибягна до подобна низост, но ми беше писнало да се държа както себе си. Мина беше приятелски настроена, честна и мила. Само че аз не бях стигнала доникъде. Носех се сред гадости без цел и посока. 

На бялата табела над вратата пишеше „Кървящи сърца“ със семпли, елегантни букви. Стегнах се, отворих едната половина на двойната врата и прекрачих навътре. 

Висок, як мъжага с късо подстригана коса и безупречен костюм ме изгледа. Изобщо не му беше забавно. 

– Да не би да си се изгубила? 

Поклатих глава, преди да преглътна с усилие. 

– Просто си търся място да пийна едно – измърморих. 

Това промени бързо отношението му. Той отвори и втората врата и силна ар енд би музика заля фоайето. 

– При нас дамите не са много. Барът е надясно. Приятно прекарване. Какво ли не са ме наричали, но никога дама. Неочаквано съжалих за причината, поради която бях тук. Въпреки това продължих напред и веднага почувствах топлина. Кожата ми настръхна от удоволствие.

Най-сетне! 

Бях готова да запея от щастие, но сега трябваше да мисля за по-важни неща. Преди да се отправя към бара, бях привлечена наляво. 

Две жени с великолепни тела са гънеха провокативно на пилони, облечени с оскъдни парчета плат, които прикриваха интимните им части. Блондинката имаше лъскави пастиси върху зърната. А пък зърната на червенокосата бяха с пиърсинг. 

Я! Едва тогава се досетих. 

При нас дамите не са много. 

Бузите ми пламнаха, докато мъжете крещяха към танцьорките. Коремът ми се преобърна. Биячът сигурно бе решил, че съм някоя перверзница.

Тръснах коса, за да падне над лицето и да скрие алените ми бузи, и си намерих празен стол на бара в ъгъла на заведението, където да се скрия от светлината. Това беше съвършеното място, от което да потърся мъж, който би ме нахранил. 

Огледах помещението, въпреки слабата светлина. Те бяха твърде много. Трябваше да се приближа. 

Останах до стола си за известно време, преди да се задействам. Сърцето ми блъскаше и аз усетих как ме завладява безпокойство. Поех си дълбоко дъх и издишах бавно. Гърбът ми беше изпънат. Тук, на това място, щях да открия спасителя си. 

Просто все още не знаех как изглежда той.

Можете да поръчате „Лев“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *