Иван и Андрей са герои в новата книга „Братя по сърце“

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов са герои на книгата „Братя по сърце“, съобщават издателите от мултимедийната платформа Selfmade.

По думите им заглавието разкрива неизвестни факти за популярното дуо от малкия екран, като 80 процента от съдържанието му засяга теми, които двамата досега не са обсъждали в публичното пространство – детството и младостта, най-големите успехи и предизвикателства, развитието им като продуценти, както и за вечните битки в телевизионния бизнес и незабравимите уроци, получени от хората, с които ги е срещал животът. Картината се допълва с любопитни детайли и впечатления от членове на техните семейства, приятели и колеги.

Мобилно приложение дава достъп до допълнително съдържание, видеоматериали, кадри „зад сцената, фотогалерии и др.“

Всички имаме мнение за популярните личности, но едва ли знаем за пътя, по който са стигнали до успехите си. С нашата медия от ново поколение даваме възможност на читателите да опознаят героите ни в пълнота, да се потопят в техния свят, да разберат какви са принципите и ценностите, които ги водят. Проектът е изцяло съобразен с динамиката на живот и навиците за консумация на съдържание на младите и активни хора, като им позволява да съчетаят четенето на печатното издание с интерактивните възможности на мобилното си устройство„, казват издателите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *