Ето ги „Призрачните патила на един ДърДорКо“

„Призрачните патила на един ДърДорКо“ е третата книга от Хрониките на Раули Джеферсън, която излиза с логото на Дуо Дизайн.

Кой не вярва в страховити случки и премеждия? Кой не е чувал за зомбита и вампири, мумии и демони? Кой не иска за миг поне да се потопи в една въображаема измислица?

Да потеглим заедно на призрачно пътешествие, зачетени в хрониките на Раули Джеферсън, ала този път не ще потърсим вещата редакция на най-добрия му приятел – Грег Хефли. Защото ни очакват…

Донякъде призрачни, донякъде страховити са премислените случки на ДърДорКо. Ала дали все пак не са ни нужни понякога и патила в живота, за да отсеем страшното от хубавото? И намерили поука в премеждията на героите, а защо не и усвоили някое си заклинание, току-виж натъкнали се на сполука!

Джеф Кини е американски писател и карикатурист, който забавлява децата по цялото земно кълбо със своята поредица Дневникът на един дръндьо. Романите му са преведени на повече от 64 езика и са издадени в над 250 милиона екземпляра по света. Джеф Кини е носител на множество награди, но най-голямото признание е именно Изборът на децата, което печели няколко пъти. Дълго време оглавява класациите на Ню Йорк Таймс, Ю Ес Ей Тъдей и Уолстрийт Джърнъл за най-продаван автор. Освен това е създател на популярния сред децата сайт Poptropica.com.

Не пропускайте да разлистите и книга първа от ХРОНИКИТЕ на Раули Джеферсън: НЕБИВАЛИЦИТЕ на един ДърДорКо!, а може би и книга втора с Невероятните приключения на един ДърДорКо, подсещат от издателството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *