Йоана Йокко представя „50 здравословни рецепти“ в София и Пловдив

Една от най-популярните YouTube фурии показа с първата си книга, че здравословното хранене може да бъде просто, икономично и вкусно, а сега ще го покаже нагледно пред читателите на 12 и 21 юли

 

След като луксозното издание на „50 здравословни рецепти“ – първата книга на едно от най-популярните лица в българския YouTube Йоана Йокко, позната още като Леля –  предизвика истински фурор, е време богинята на киноата и аспержите да се срещне с читателите в книжарниците.

В  две 100% „Леля approved” срещи Йоана Йокко ви очаква на:

  • 12 юли – Пловдив
    18:00 ч. – 19:00 ч. – книжарница „Сиела“, Мол Пловдив (ул. „Перущица“  
  • 21 юли – София
    17:00 – 20:00 ч. – книжарница „Сиела“, Мол София (бул. „Александър Стамболийски“ 101).

Входът е свободен, а повече информация ще откриете във Фейсбук събитието:

https://www.facebook.com/events/988110298536800/988110311870132/

Духовитата и безкомпромисна Йоана ще убеди дори и най-върлите скептици, че здравословното хранене не е някаква странна и недостъпна концепция, а напротив, то е просто, икономично и вкусно. При това без задължително да включва месни продукти.

Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за използваните от нея продукти, Йоана ще ви направи част от причудливия свят на храната, която трябва да бъде наш приятел, а не враг. 

„50 здравословни рецепти“ е перфектният подарък, с който да стартирате годината или просто първата стъпка към визията на свежа аспержа, която всеки един от нас заслужава. Защото едно е сигурно:  „Днес е чудесен ден да избереш най-доброто за себе си! Лелчи е с теб!“

Можете да поръчате „50 здравословни рецепти“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *