Всички книги на издателство „Труд“ с 30% отстъпка до 17 юли

„Лятото е тук – горещо и слънчево, както подобава. Сега е перфектното време, за да презаредите батериите, да потърсите прохладата на планината или морето. За вашата ваканция ще ви трябва и хубава книга. Добрата новина е, че до 17 юли, включително, всички книги на “Труд” в електронната книжарница www.trud.cc ще са с отстъпка от -30%“, съобщиха от издателството.

Доставката е фиксирана – 4 лв, независимо от размера на поръчката.

Специалните летни четива ви очакват – романтичните романи на Джейн Джонсън, Лусинда Райли и Ерика Джеймс са все подходящи книги за дългите горещи дни.

Ако сте на почивка с деца, вниманието им бързо ще грабнат актуалните приключения на Зайчето Питър – “Белята не идва сама” от Никола Киниър и Речйъл Брайт, “Зайчето Питър на училище”, “Пикникът на Питър”, Пълното издание на Беатрикс Потър и др.; Приказките в цветната книжка с прекрасни рисунки “Как мечокът си загуби опашката” от Джон Таунсенд, историите за добрия вълк Гошо.

За ценители на сериозните четива са Пълното издание на Шерлок Холмс от Артър Конан Дойл, историите на Първата и на Втората световни войни от Сър Базил Лидъл Харт, “Тефтерчето на Васил Левски”, “Всеки плаща” от Рени Миткова, “Имало едно време един дрешник” от Пати Калахан.

На сайта на издателството ще откриете и още стотици заглавия от познатите поредици – сериозни биографии като тези на Шимон Перес, Михаил Горбачов, Гунди, Трифон Иванов; книгите на Хенри Кисинджър; Полезни наръчници за здравето – от Николай Даников и поредица Здраве от природата и още много, много стойностни и качествени книги, уверяват от книгоиздателска къща „Труд“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *