Йоанна Йокко учи малки и големи как да готвят и хапват здравословно

Една от най-популярните YouTube фурии внесе свежест в софийското лято на среща с автограф, която феновете ще запомнят

 

Тръпнещи от вълнение почитатели, които нетърпеливо (но възпитано) чакат своя ред и щастливи лица, огряни от широка усмивка – така изглежда една 100% „Леля approved” среща с Йоана Йокко („50 здравословни рецепти“).

Една от най-популярните YouTube знаменитости се срещна със стотици свои последователи на 21 юли в Книжарница „Сиела“ в Mall of Sofia (бул. „Александър Стамболийски“ 101).

Това беше заключителното събитие от лятното турне на Леля, както е известна Йоана в онлайн мрежата, по време на което в 4 български града (Русе, Варна, Пловдив и София) нивото на здравословен начин на живот рязко се покачи.

Снимка: Николай Илиев, Creative Visual Solution

Духовитата и безкомпромисна Йоана раздава автографи, думи и сърце, а домакините от книжарници „Сиела“ представиха новото кафене към книжарницата, чието откриване предстои. В него всеки читател ще може да отдъхне с книга в ръка. И защо не с някое здравословно лакомство.

Снимка: Николай Илиев, Creative Visual Solution

И ако не можем да бъдем сигурни, че след продължилото над 4 часа събитие в София всички читатели на „50 здравословни рецепти“ са се отправили директно към кухнята, то сме убедени, че царицата на киноата и броколите вдъхна на всеки от своите почитатели увереност, че храненето е само стъпка по пътя към едно по-добро отношение и разбиране към самия себе си. 

Подбирайки някои от любимите си рецепти, любопитни факти и полезна информация за използваните от нея продукти, Йоана Йокко ще ви направи част от причудливия свят на храната, която трябва да бъде наш приятел, а не враг. 

„50 здравословни рецепти“ е перфектният подарък или просто първата стъпка към визията на свежа аспержа, която всеки един от нас заслужава. Защото едно е сигурно:  „Днес е чудесен ден да избереш най-доброто за себе си! Лелчи е с теб!“

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *