Тейлър Дженкинс Рийд се завръща с пикантната история „Малибу в пламъци“

„Малибу в пламъци“ на Тейлър Дженкинс Рийд е най-новото заглавие, което излиза с логото на Intense. Романът е обявен за една от най-добрите книги на годината според Washington Post, Time, Marie Claire, PopSugar, Parade, Teen Vogue.

Завладяваща и драматична семейна история за децата на прочут певец, разиграваща се по живописните плажове на слънчево Малибу, коментира People.

Авторката на Скандалният живот на Евелин Хюго се завръща с невероятно пикантна история за блясъка и разточителството на Калифорния през 80-те години и едно парти, което ще преобърне живота на семейство Рива.

Благодаря ти Тейлър Дженкинс Рийд за насладата, която ми достави с тази книга, която съвсем буквално е като коктейл „Секс на плажа“ в горещ летен ден, пише Пандора Сайкс.

Четирите деца на прочутото семейство Рива организират традиционното си парти по случай края на лятото. Но в рамките на двайсет и четири часа животът им ще се промени завинаги.

Малибу, август 1983 г. Кипи трескавата подготовка за ежегодното парти на Нина Рива. Всички искат да се докоснат до прочутото семейство Рива: Нина, талантливата сърфистка и топмодел; братята й Джей и Хъд, единият – шампион по сърфинг, другият – уважаван фотограф; и малката им сестра Кит. Братята и сестрите са обект на голямо внимание не само в Малибу, но и по целия свят − отчасти тъй като са деца на легендарния певец Мик Рива.

Единственият човек, който няма желание да участва в купона, е самата Нина. Тя никога не е искала да бъде център на вниманието, а отгоре на всичко съвсем наскоро е била подложена на публично унижение, когато съпругът й − известен тенисист − я изоставя. И може би Хъд − защото трябва да направи дълго отлагано признание пред брат си, с когото цял живот са били неразделни. Джей, от своя страна, брои нетърпеливо минутите до началото на партито, когато ще види момичето, което е завладяло мислите и сърцето му. Кит също има тайни − включително неочаквания гост, когото тайно е поканила.

В полунощ на партито вече ще цари пълен хаос. На сутринта имението на Рива ще бъде изпепелено от пожар. Но преди първата искра да припламне, алкохолът ще се лее, музиката ще гърми и на бял свят ще излязат дълго пазени тайни.

Малибу в пламъци е историята на незабравима нощ в живота на едно семейство: нощта, в която всеки трябва да избере какво от миналото да загърби и как да продължи напред.

Ако има книга, която е побрала в себе си лятото, то това е Малибу в пламъци, коментира Oprah Daily.

Малибу в пламъци изобилства от интриги и скандали, но Тейлър Дженкинс Рийд също така е изградила пълнокръвни герои, които са душата на романа и най-голямото му постижение…Пикантна и неустоима книга, която ще завладее читателите, хвалят книгата от Bookpage.

Тейлър Дженкинс Рийд отново е написала динамичен, увлекателен роман, който обхваща десетилетна история, изпълнена с интригуващи сюжетни линии, пише The Washington Post.

Начинът, по който Рийд описва Малибу, е толкова изкусен, че читателите ще усетят морския бриз по кожата си и пясъка под краката си. Образите на семейство Рива са изключително пълнокръвни, всеки със своите добри и лоши черти (и особено Мик, последиците от чиито постъпки отекват из целия роман). Една увлекателна история за неразривните връзки в семейството и силата да се освободиш от тях, пише Kirkus Reviews.

Завладяващ и увлекателен роман, изпълнен с топлина и забележителни герои, които са толкова реалистични, че за малко да проверя в Wikipedia дали не са истински личности! Тази книга е перфектно плажно четиво, но в същото време притежава дълбочина, съизмерима с тази на океана. Изключително много харесах Дейзи Джоунс & The Six, а Малибу в пламъци ми достави още по-голяма наслада, коментира Холи Борн.

Истинско удоволствие, лаконично заключават от Stylist и обявяват книгата за Най-добър роман за 2021 г.

Перфектно четиво за плажа, което ще ви накара да забравите за сивото ежедневие. Стилът на Рийд напомня за най-добрите произведения на Джаки Колинс, пишат от Sunday Times.

С Малибу в пламъци, роман, толкова пропит от калифорнийската мечта, колкото песен на Лана дел Рей, Тейлър Дженкинс Рийд е в стихията си. Великолепна книга! Представете си, че Джаки Колинс е пренаписала Кварталът на богатите, съчетайте това с топла, увлекателна проза, и ще добиете представа за магията на тази сага. Завладяваща и развлекателна, каквито са най-добрите романи, коментират от Evening Standard.

На пръв поглед това е история за знаменитости на щуро парти, където падат всякакви задръжки. Но в основата си Малибу в пламъци е история за семейството, любовта и взаимната преданост, за цената на славата и последиците от нея, представена през погледа на симпатични герои, обгърнати от соления въздух и вълните на Малибу, пише Daily Mail.

Малибу в пламъци е калейдоскоп от романтични залези, избелени дънки и оскъдни бански на фона на бляскаво парти на брега на океана. Тейлър Дженкинс Рийд притежава увлекателен и завладяващ стил, който издига семейната мелодрама до нови висоти. Едва ли има четиво, което да съчетава по-добре секс, трагедия, слава и бронзов тен. Чете се на един дъх, категорични са от The Times.

Динамичен и пристрастяващ, светът, обрисуван от Тейлър Дженкинс Рийд, ще ви отведе на невероятно лятно пътешествие. Изпълнен с блясък и скандали от 80-те години, Малибу в пламъци е новият вълнуващ роман на талантливата писателка, който ще остави доволни старите фенове и ще й спечели нови, пише Independent.

Пикантна и разточителна история за секс, трагедии, знаменитости, сърфисти и бронзов загар в Малибу през 80-те години, пише за книгата The Times.

По-добра и от Джаки Колинс! Знам, че е светотатство да обявя някого за по-добър от Джаки Колинс, но е факт! Малибу в пламъци на Тейлър Дженкинс Рийд е прекрасно написана история за колоритните деца на рокзвезда. Купища блясък, купища забележителни проникновения за отношенията между братя и сестри и едно лудо парти. Препоръчвам и друга книга на авторката: Дейзи Джоунс & The Six, която е божествена и в която също се разказва за рокзвезди, коментира Anonymous.

Можете да поръчате „Малибу в пламъци“ ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *