КнигиОткъси

„Как да манифестираш“: Нищо не се случва, докато нещо не се раздвижи

Нов наръчник разкрива тайните на положителната нагласа и манифестирането по пътя към успеха, книгата на Джил Такрей дава практични съвети и полезни практики, с които да постигнем целите и мечтите си

 

Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от древността, която стана истински феномен в социалните мрежи през последните години. Но наистина ли е възможно единствено с правилна нагласа и позитивно мислене да поемем по пътя към успеха и мечтания живот?

Отговорът на този въпрос намираме в новия наръчник „Как да манифестираш“ от британската психоложка Джил Такрей, който дава нагледни съвети и полезни практики, с чиято помощ да отключим позитивна промяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша полза.

Сред страниците на този модерен, практичен и богато илюстриран наръчник читателите ще открият различни психологически, холистични и духовни похвати, които да им покажат как да бъдат архитекти на своите собствени мисли, чувства и действия – и следователно на целия си живот. 

С помощта на дългогодишния си опит в сферата на психологията Джил Такрей обяснява по достъпен и увлекателен начин кои са най-големите грешки, които често допускаме в нагласата си към успеха и как те могат да бъдат причинители на повишени нива на тревожност и нервност.

Стъпка по стъпка „Как да манифестираш“ ще ви научи как да:

  • излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;
  • преосмислите целите си и да изградите работещ план за постигането им;
  • обновите енергията и мотивацията си;
  • използвате различни холистични практики като карти Таро, кристали и други;
  • започнете на манифестирате осъзнато .

Джил Такрей оборва широко разпространеното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обширно разглежда компонентите, върху които трябва да се фокусираме по пътя към успеха: визия, нагласа, намерение, енергия и най-важното от всички – действие. 

Предлагайки съвременни упражнения, в чийто център стоят древни практики и философски похвати, „Как да манифестираш“ предоставя на читателите практически подход, с който да посрещнат предизвикателствата в различни аспекти от живота – изграждането на кариера, романтичните връзки, опазването на баланса между работа и личен живот и др. 

Защото манифестирането не се изчерпва с извикването на образа на това, което искаме, в ума си. Това е само първата стъпка в правилната посока, която можем да направим. Да манифестираш означава да бъдеш проактивен и да предприемаш действия, с които всекидневно да призоваваш силата на Вселената на помощ и да се освободиш от всички страхове, съмнения и блокажи. 

Из „Как да манифестираш“ от Джил Такрей

„Как да манифестираш“ от Джил Такрей

Какво означава да манифестираш? 

„Нищо не се случва, докато нещо не се раздвижи. Когато нещо завибрира, електроните в цялата Вселена затрептяват заедно с него. Всичко е свързано.“

Алберт Айнщайн

Манифестирането не е новост. Древни традиции на мъдростта по целия свят го практикуват от хилядолетия. Когато манифестираш, ти каниш в живота си закона на привличането. Започваш да разбираш как работи Вселената – че всеки един от нас притежава потенциала да сътвори своя собствена реалност.

В най-простичката си форма теорията на манифестирането ни казва, че сме способни да си сътрудничим с Вселената, като прилагаме редица принципи за извайване на нашия свят. Задавайки намерение да променим нашите мисли, чувства и действия, ние се превръщаме в архитекти на собствения си живот. Ако прилагаш практиките за манифестиране, ти ще можеш да изградиш правилните условия за преобразяване на живота си и да сътвориш онази реалност, която истински желаеш. 

Ние се движим към това, върху което се фокусираме. Когато манифестираме, ние осъзнаваме колко са важни убежденията, които поддържаме за себе си, света и това, което заслужаваме, и колко съдбоносно те могат да променят житейските ни преживявания. Мисловната ни нагласа оказва огромно влияние върху развоя на живота ни. Ако имаш непоклатима негативна мисловна нагласа и не вярваш, че това може да промени живота ти, твърде вероятно е да ти се случи точно това. Оттам ще протича енергията ти. Ще забелязваш само препятствия, блокажи и ограничения. Манифестирането ти дава възможността да си изградиш нов светоглед – да претворяваш. 

Положителната мисловна нагласа вдъхва сила. Тя излъчва мощна вибрация, която привлича положителни преживявания. Когато манифестираш, ти изравняваш целите си с алхимията на Вселената. Възприемайки манифестираща нагласа, ти се отърсваш от миналото си и създаваш нова, красива реалност. Когато предприемаш някакво действие, любящата енергия на Вселената се пробужда, за да те приветства. 

Ако си затънал в негативизъм, можеш да промениш историята и нагласата си. Тук се проявява магията на манифестирането. Измисляш си нова реалност. Не ми вярваш? В момента не си и длъжен. Спести си предразсъдъците и просто опитай тези преобразяващи практики. Нямаш нищо за губене – мисли за това като за повторен опит да извървиш пътя към изпълняването на целта, която не си постигнал, и виж какво ще стане. 

Дали заобикалям някакъв духовен път, ако манифестирам целите си? Ще пропусна ли да усвоя ценни житейски уроци? Не. Манифестирането е твоят шанс да оползотвориш потенциала си и да се превърнеш в удивителна, променяща света сила. То е изключително мощно средство, което можеш да използваш за доброто на планетата и всичките ѝ обитатели.

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'готов ли съм ga манифестирам? имам мечти, koumo ме вдъхновяват не съм постигнал целите cu знам защо това e maka. не имам чувството, че съм заседнал в рутина. заобиколен съм om препятствия. трябва ga обновя енергията (u мотивацията) cu. 12 как да манифестираш'

Манифестирането не означава да си егоцентричен или нарцистичен. То означава да преоткриеш себе си и да се преобразиш. Да поемеш кормилото, вместо да си безучастен пътник. Можеш да го използваш безкористно, за да станеш сътворец на цялостна промяна. Да отдаваш вниманието, времето и ресурсите си на другите. Може би изгаряш от желание да помогнеш на общността си, да излекуваш природата или да предприемеш някакви действия, чрез които да предизвикаш всеобща промяна в нагласите. Манифестирането ти предоставя практически подход да посрещнеш предизвикателствата, пред които е изправена планетата. То може да промени света. От теб зависи как ще го използваш.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *