Детски книги

Марая Кери написа коледна книжка, която излиза на български език

Детската книга „Коледната принцеса“ на изпълнителката на най-известната коледна песен в света Марая Кери се очаква да излезе и на български език съвсем скоро с логото на издателство „Сиела“.

„Коледната принцеса“ е написана от попдивата в тандем с Микаела Анджела Дейвис, която ѝ помогна да напише и автобиографията си „Смисълът“ преди две години.

Илюстрациите в новата книга са на прочутата филипинска художничка Фужи Такаши.

Адаптирана на български от вълшебницата на римите **Мария Донева**, тази весела книжка ще накара малки и големи да запеят: „Във този миг вълшебен на Коледа желая да бъда точно с тебе…“🎶

Корицата пък е адаптирана от коледната магьосница Фиделия Косева.

Специално за Коледа Марая Кери, наричана Кралицата на Коледа, написа тази стопляща сърцата съвременна вълшебна приказка, в която главна героиня е малката Марая. Също като обичания по целия свят хит All I Want for Christmas Is You, тази история в рими е напът да се превърне в коледна класика.

Малката Марая живее труден живот. Няма много собствени вещи, но и не иска много. Има обаче нещо, за което копнее от все сърце – спокойна, красива и весела Коледа. Отхвърлена и сама, тя тръгва на чудно зимно приключение, за да открие вълшебната сила на своя глас.​ ❄️

💬 Единствено по Коледа, във времето магично,
внезапно настроението ставаше различно.
Ла Дива и Марая, дори и Павароти,
захващаше се всеки със нещо, да работи,
и всички се стараеха в труда да си помагат...

Скоро ще можете да поръчате книгата ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *