„Здравей, щастие!“: Чудна нова поредица за читателите от 1 до 4 г.

„Здравей, щастие!“ е заглавието на нова чудна поредица книги за най-малките читатели, която излезе с логото на издателство „Ракета“.

Първите шест заглавия на сестрите Сабрина и Юнис Мойл, които издателството представя, са посветени на всички невероятни майки и татковци, на обноските и доброто възпитание, на осъзнатостта, на приключенията с гърне и съвсем сезонно – на радостта и еуфорията от предстоящите коледни празници.

Изданията са картонени с твърди страници и корици и са подходящи за бебета и деца от 1 до 4 годишна възраст.

Ето и какво ще откриете във всяка от шестте книги:

В колекцията има и коледна книга, така че поредицата е идеална за подарък за предстоящите празници.

А ето и кои са авторките на вълшебната поредица:

Източник на снимката: https://www.facebook.com/helloluckycards

Сабрина (в дясно на снимката) и Юнис (в ляво) са родени в Силвър Спринг, Мериленд и са израснали в Тайван, Китай, Малайзия, Бирма и Либия. Майка им е от Тайпе, а баща им – от Минесота. 

Възможността да опознаят света през палитра от култури и различни гледни точки вдъхновява и темите за разнообразие, приобщаване, позитивност, състрадание, почтеност и личностно израстване техните книги. 

Творческото дуо използва  провокиращи метафори, ярки илюстрации и фино чувство за хумор, за да ангажира децата, да се сближи с тях и да им помогне  да се ориентират в свят, изпълнен с предизвикателства –  от разделянето с памперса и споделянето на играчки, до справянето с емоции и чувства като тъга и гняв.

Цялата поредица можете да поръчате ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *