„Клюкарката“ се завръща от 1 декември

Вторият сезон на Max Original сериалът „Клюкарката“ идва в стрийминг платформата на 1 декември. Новият сериал е разработен от Джошуа Сафран, сценарист и изпълнителен продуцент и на оригиналната поредица, а продължението на историята е базирано на бестселърите на Сесили фон Зигесар и шоуто от 90-те, разработено от Джош Шварц и Стефани Савидж.

Какво да очакваме от втори сезон? Това е вторият семестър на вече познатите гимназисти и Клюкарката няма да остави нищо скрито от последователите си, които очакват ежедневните й пикантни разкрития от света на младия елит на Манхатън. Стари врагове, нови съюзници, плаващи пясъци в отношенията – този семестър може да има само една кралица. Първият епизод от новия сезон продължава фабулата с героите там, където финалът на предния ги остави.  Жулиан все още се справя с последиците от „me too“ активностите на баща си, а партньорството й с Клюкарката със сигурност ще има обратен ефект и за двете страни. Зоя се опитва да се дистанцира от момичетата от „Констанс“, а Одри, Макс и Аки балансират полиаморните си отношения. Джорджина (героинята на гост-звездата Мишел Трахтенберг) затвърждава характера си на „анархистка“, която прави всичко навъпреки и така, както сама си реши.

Актьорският сериал включва Джордан Александър, Илай Браун, Томас Дохърти, Тави Гевинсън, Емили Алин Линд, Евън Мок, Зион Морено, Уитни Пийк, Савана Лий Смит и Грейс Дуа, както и Мишел Трахтенберг, в ролята на Джорджина,  като гост звезда.

„Клюкарката“ е продуциран от Fake Empire и Alloy Entertainment в сътрудничество с Warner Bros. Television и CBS Studios. Сериалът е написан и разработен от изпълнителния му продуцент Джошуа Сафран от Random Acts. Изпълнителни продуценти са и Джош Шварц и Стефани Савидж от Fake Empire, както и Лесли Моргенщайн и Джина Джироламо от Alloy Entertainment. Лис Ровински от Fake Empire е съизпълнителен продуцент.

Всички сезони на оригиналния сериал „Клюкарката“, както и първи сезон на подновения юли месец миналата година сериал са налични за гледане по всяко време в HBO Max.

Снимка: Max Original I HBO Max

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *