30 години „Секс, наркотици, рокендрол”. Аплодисменти!

„Секс, наркотици, рокендрол” започва своя 30-и сезон през ноември на сцената на театър „Българска армия” със спектакли на 11, 12 и 13 ноември. Предвидени са спектакли също в Берковица на 28 ноември и в Своге на 29 ноември.

„На 11, 12 и 13 ноември ще празнуваме 30 г. Секс, наркотици и рокендрол!!!”, се казва в поканата. В нея се обръща специално внимание на зрителите-ветерани, които са гледали пиесата съответно в първата, втората и третата ѝ декада.

Представлението, превърнало се във феномен в състав – Добрин Векилов –Дони, проф. д-р Ивайло Христов, Коцето – Калки, е неофициален рекордьор на Гинес. Историята на най-дълго играния спектакъл в света в един и същи състав е събрана в книга от Петя Дикова.

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение

Постановката отдавна е добила и световна популярност. Актьорите изправят на крака публиката в САЩ, Нидерландия, Австралия, Германия и др.

Зад постановката „Секс, наркотици, рокендрол“ са: автор Ерик Богосян, превод Галина Тонкова Станкева, постановка Николай Ламбрев- Михайловски, сценография Марина Райчинова.

Аплодисменти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *