„Бърканица от бели“: Излезе третата книга от поредицата „Любов, захар и магия“ на Ана Мериано

„Бърканица от бели“ е третата книга от поредицата „Любов, захар и магия“ на Ана Мериано, която този месец излезе с логото на издателство „Лютиче“.

Незабравимото семейство вещици от поредицата на Ана Мериано се завръща за още една порция захар и магия.

Лио очаква с нетърпение пролетната ваканция, за да може да прекара повече време в семейната пекарна „Любов и захар“. Има толкова много неща, които да научи, докато стане истинска вещица. А и все още не знае коя е рождената ѝ сила.

Но като че ли семейство Логроньо е застигнато от лош късмет. Нова пекарна отваря врати в Роуз Хил и заплашва бъдещето на „Любов и захар“. Магически предмети, предавани в семейството на Лио от поколения, започват да изчезват необяснимо. А родителите ѝ очевидно крият нещо от нея и от сестрите ѝ.

Ще успее ли Лио, с помощта на верните си приятели, да открие крадеца и да спаси семейния бизнес? И дали неочакваната поява на дядо ѝ Логроньо не носи още неприятности… 

Авторката Ана Мериано е израснала в Хюстън, Тексас, с един по-голям и един по-малък брат, но (за нещастие) без сестри. Завършила е висше образование, специалност „Творческо писане“, с акцент детски книги. Преподавала е творческо писане и води курсове по писане за ученици. Ана обича да чете, да плете, да играе истински куидич и да пее песни на английски и испански. Понастоящем живее в Хюстън с кучето си Сиско. Любимите ѝ сладки са онези, които не отлитат, преди да ги изядеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *