„Джони срещу Амбър“: Всичко за делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Документалната поредица от две части „Джони срещу Амбър“ е налична за гледане в стрийминг платформата HBO Max. 

Двете части с експлозивни доказателства, интимен личен архив и задълбочени интервюта от двата юридически екипа, изследват делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд във Върховния съд на Обединеното кралство, както и важния и наболял въпрос за домашното насилие.

На 23 февруари в стрийминг платформата ще бъде достъпен за гледане и „Джони срещу Амбър: процесът“, посветен на конфликта между бившите съпрузи. В него, отново в две части, се проследява  делото между двамата в Щатите.

По време на процеса бившата съпруга на Джони Деп Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. В „Джони срещу Амбър“ се прави ретроспекция на всички представени доказателства по време на делото в Обединеното кралство. Първата част изследва бурния брак и последвалата съдебна битка от гледна точка на Джони Деп, а втората част представя гледната точка на Амбър Хърд.

Какво ще видим във втория филм „Джони срещу Амбър: процесът“:

Чрез достъп до адвокатите на Деп, както и до правни експерти, близки до случая, вторият документален филм дава съдебна оценка на горчивата правна битка от двете страни.

След като загуби шумно дело за клевета в Лондон, Джони Деп, повдига нов процес, за да изчисти името си в Америка. Достъпът до неговия правен екип дава още повече контекст до бурния брак между двамата и правната им битка. Делото, чиято развръзка в полза на Деп е известна към днешна дата, стана повод за допълнителни въпроси, взимане на страна и огромен отзвук в социалните медии с коментари и мемета и повдига допълнителна тема – тази за омразата, която се излива в интернет, когато са замесени публични личности или истории от личен характер, които стават обществен обект.

„Джони срещу Амбър“ и „Джони срещу Амбър: процесът“ са оригинална продукция на Warner Bros. Discovery под бранда Discovery+, като у нас първия филм вече е достъпен в за гледане от родна публика с излъчвания по телевизионния канал HBO и за гледане по всяко време в HBO Max (www.hbomax.com).

Copyright: WBD

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *