Тълкувател разгадава какво е предсказал Нострадамус

В знаковата „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ световноизвестният тълкувател Марио Рийдинг разкрива вътрешния смисъл на посланията на най-известния ясновидец в света

 

Едва ли има по-популярен ясновидец от френския астролог Мишел дьо Нострадам, по-известен с името Нострадамус. Мистериозните му послания се простират далеч отвъд рамките на вече изминалите столетия, а споровете около истинските им значения не стихват.

Ключ към разчитането на неговите закодирани в четиристишия предсказания предлага сензационното издание „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ от Марио Рийдинг – авторитет по история на маите и католическия мистицизъм и може би най-изтъкнатият специалист по мистичните думи на гадателя. 

Книгата, превърнала се в хит още с появата на първото издание през 2015 г., има изцяло нов подход към превода на текстовете, завещани на света от Нострадамус, и разкрива техния вътрешен смисъл, като ги отнася както към предстоящи ключови събития от XXI век, така и към по-далечното бъдеще на човечеството.

Стартирайки своите тълкувания от четиристишия, които вече са се сбъднали – като  рухването на Кулите близнаци, войната между САЩ и Ирак, съдбата на Саддам Хюсеин, смъртта на папа Йоан Павел II, смъртта на кралица Елизабет II (предречена за 2022 г. още през 2015 г.!) и други, настоящият текст предлага подредени хронологично събития, които чертаят вълнуващата съдба на човечеството.

Рийдинг използва новаторски подходи, за да „преведе“ думите на ясновидеца на езика на съвремието.

Дали наистина до края на XXI век на Земята ще падне астероид? Ще има ли нова световна война и кога ще избухне тя? Кога и къде ще се роди Третият Антихрист? Какви ще са последиците от климатичните промени? Ще ни подчини ли  изкуственият интелект?

Нострадамус пророкува, а Рийдинг превежда, описва, тълкува и обобщава. Така  „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ се превръща в удивителна разходка из градините на бъдещето на хората, която отправя предупредително послание – единствено чрез настоящите ни действия можем да променим задаващите се събития. 

A дали пророчествата са верни – ще се убедим в следващите десетилетия.

Марио Рийдинг е автор на първото издание на тази, превърнала се в бестселър книга „Нострадамус – всички пророчества за бъдещето“, както и на „Нострадамус – добрите новини“ и „Нострадамус и третият Антихрист“, а и на пълния сборник с пророчества на Нострадамус „Всички съчинения и пророчества на Нострадамус“. Неговата трилогия, посветена на Нострадамус и състояща се от „Предсказанията на Нострадамус“, „Кодексът на маите“ и „Третият Антихрист“ – трилъри, основани на темата за липсващите петдесет и осем пророчества на Нострадамус – се превръща в международен бестселър, в трийсет и осем страни откупуват правата за отпечатването ѝ. Марио участва в множест-во, посветени на ясновидеца, документални филми, заснети от „Дискавъри“, „Нешънъл Джиографик“ и „Хистъри“. Освен това влиза в създадения от списание „Ум, тяло, дух“ списък със сто влиятелни духовни личности.

Из „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ от Марио Рийдинг

Тема

НОВО ПЪРВО СЕМЕЙСТВО – ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ 

Дата

2023 г.

Четиристишие

5/23

Les deux contens seront unis ensemble

Quand la pluspart à Mars seront conjoinct

Le grand d’Affrique en effrayeur et tremble

Duumvirat par la classe desjoinct.

Двамата съперници ще се обединят

Когато другите се обединят с Марс

Африканският водач е изплашен и трепери

Двойният съюз е разделен от флотата. 

Тълкуване на предсказанието

Изглежда, четиристишието е предходно на 6/24 – 2024 (Ново Първо семейство) не само заради използването на думата conjoint, но също и заради съсредоточаването, което съдържа върху дуализма (Duumvirat) и подчертаването на връзката с Марс. Изглежда, че ще бъде сключен фалшив съюз, въпреки че и двете страни – любопитно – ще участват във връзката с искрена вяра. Четиристишие 6/24 говори за съюза между силен и слаб човек или дори между мъж и жена лидер. Това ще рече, че съюзът всъщност не се разрушава, ами внася омиротворение сред разрухата – омиротворение, което по самата си природа е само временно облекчение за основния проблем. 

Обобщение

Двете велики сили се обединяват, за да се борят с нарастване увеличаването на въоръжението за масово унищожение в световен мащаб. Съюзът предизвиква интерес със своята необичайност, но въпреки това е действителен. Добрите последствия от него обаче няма да са дълготрайни.

Тема

НОВО ПЪРВО СЕМЕЙСТВО

Дата 

2024 г.

Четиристишие

6/24

Mars et le sceptre se trouvera conjoinct,

Dessoubz Cancer calamiteuse guerre

Un peu apres sera nouveau Roi oingt,

Qui par long temps pacifera la terre. 

Марс и скиптъра са като съпруг и съпруга

Под знака на Рака ще има пагубна война

Скоро след това нов крал ще бъде помазан

Който дълго време ще омиротворява земята. 

Тълкуване на предсказанието

Нищо не е каквото изглежда в това четиристишие. Conjoint не означава просто „съединени“, както повечето тълкуватели биха решили, тъй като на старофренски се отнася до съюза между съпруг и съпруга или до установената от обичайното право двойка. Тук обаче изведнъж намираме войнолюбивия Марс, женен за девствената Скиптър, символ на суверенитета и контрола, а най-вероятно имаме и препратка към известния скиптър на Агамемнон, изкован от Вулкан и почитан заради способността си да сътворява чудеса. 

Ракът – животното, а не зодиакалния знак – е известен с това, че е ухапал Херкулес по крака по време на битката му с Хидра – преди да има време да се измъкне обаче, бил смазан от могъщия герой. Юнона (която изпратила най-напред злочес-тото ракообразно след Херкулес) се смилила над премазаното животинче и го изпратила в рая, където то се превърнало в един от дванайсетте знака на зодиака. Тогава да не би Марс, Херкулес, скиптъра на Агамемнон и Рака да са някакъв скрит код? Според догадката на тълкувателя войнолюбивият Агамемнон е ключът, мъжът, който пожертвал собствената си дъщеря Ифигения, за да укроти богинята Диана и да осигури попътни ветрове за гръцката флота на път към Троя. Клитемнестра, невярната жена на Агамемнон, по-късно го съсякла в банята и била убита на свой ред от техния син Орест. Описаната поредица от събития си е едно нормално всекидневие за Първото семейство. 

Обобщение

Съюзът между двете велики сили, споменат в последното четиристишие, ще продължи. Единият ще жертва другия и ще остане само един лидер на света.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *