„Живот по гръцки“ от Питър Барбър: Интригуващо пътешествие със средиземноморски полъх

„Живот по гръцки“ от Питър Барбър е най-новото заглавие, което излиза на български език с логото на издателство „Ера“.

Обичана от мнозина, Гърция привлича с красивата си природа, кристално чиста морска вода и вкусна храна. Но едно е да пийваш узо на плажа през лятото, а съвсем друго – да заживееш там.

С помощта на Питър Барбър, който от години живее в Гърция и изцяло се е потопил в гръцкия начин на живот, ще преоткрием напълно нашата съседка! Питър с лекота ни пренася там и ни запознава с омайващи и малко познати местенца, с комичната страна на местната бюрокрация и с ексцентрични персонажи. Докато в началото се адаптира към новото си ежедневие и изцяло непознатия за него манталитет и език, авторът ни разкрива с топлина, уважение и много хумор гръцките традиции и култура. Интимният му поглед над всичко гръцко ще ни припомни или ще пробуди любовта ни към близката, но все така екзотична и примамлива Гърция.

Поемете на едно интригуващо и обогатяващо пътешествие със средиземноморски полъх!

Питър Барбър е англичанин, женен за гъркиня. Разпределя живота си между Англия и Гърция; обича да пътува. Романът му „Живот по гръцки“ е достигнал номер 1 за най-продавани книги в Amazon Charts. Носител е и на литературни награди, сред които Global Book Awards.

Можете да поръчате „Живот по гръцки“ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *