Четем петото издание на „Пълен курс номерология и астрология“ от Алена

Пето допълнено със 140 страници издание на „Пълен курс номерология и астрология – книга 1“ от най-известния български астролог Светлана Тилкова – Алена вече е на книжния пазар.

Първата част от пълния курс по номерология и астрология ви дава изчерпателни знания в областта на класическата и кармичната номерология чрез разкриване на кармичния смисъл на числата и  правилното им тълкуване.

Учебникът включва: Значение на числата от 1 до 9 в Съдбовния път. Знанието за числата от 1 до 9. Кармично значение на двойните числа от 10 до 99. Изчисляване на числото на Съдбовния път, числата на развитието, постижението, на основното и на допълнителното влияние. Редуциране. Изчисляване на житейските периоди и вибрациите им. Връзката между вибрациите на числата и периодите от живота. Прогнози за ден, седмица, месец, година. Взаимодействие между числата от 1 до 9 и дните на месеца. Комплексите на децата, родени под вибрациите на числата от 1 до 9. Връзката между числата и зодиакалните знаци.

Учебникът дава умението да бъде направен цялостен номерологичен анализ, който води до съставянето на номерологичен хороскоп.

В книгата ще откриете още тълкувано значението на простите числа в деня на раждане съгласно числото на Съдбовния път с вибрация 22; 33; 44. Книгата е допълнена и с отделна глава, в която са тълкувани числовите комбинации в Матрицата на Питагор, както и значението на липсващите числа в матрицата. Обогатена е информацията, отнасяща се до цветове, минерали и метали на здравето, съгласно числата от 1 до 9, и са класифицирани минералите на здравето според календарния месец.

Ето какво пише за петото издание на книгата самата Алена:

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *