Детски книги

Ето я дългоочакваната „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“

След „Голяма книга на суперсилите“ издателство „Колибри“ предлага на младите читатели „Голяма книга на суперсъкровищата“, ефикасен помощник в процеса на възпитание. Красивите илюстрации са плод на въображението на Росио Бониля.

Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (превод: Веселина Маринова, цена: 20 лв., 48 стр., твърди корици) позволява на децата сами да открият природата, животните, приятелите, мечтите. И това не е всичко – те ще опознаят семейството и учителите. Ще разберат какво са спомените. По лек и ненатрапчив начин книжката учи малчуганите, че съществуват много ценни СУПЕРСЪКРОВИЩА, които ни правят истински щастливи и които трябва да пазим. Защото най-важните неща съвсем не са материални!

Сусана Исерн е писател, психолог и майка на три деца. След отпечатването на първата й илюстрована книга през пролетта на 2011 г. са публикувани над трийсет нейни детски книги, преведени на 15 езика и отличени с множество награди. В момента съвместява страстта си към писането с психологията. Работи в частния сектор и е професор по психология на обучението в Европейския атлантически университет.

Росио Бониля е завършила изящни изкуства в университета на Барселона, има и педагогическа подготовка. В началото на професионалния си път експериментира в различни сфери на изкуството. През 2010 г. се насочва към книгоиздаването и досега има публикувани над четиресет книги като илюстратор и автор на детска литература. Творбите ѝ са награждавани многократно и са преведени на над 20 езика.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *