От архива: „Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“ в помощ за най-щастливия ден

Яли, пили и се веселили…“ – така изглежда сватбата в приказките. Никой обаче не ни казва как принцесата е организирала тържество за цяло кралство и възможно ли е това без вълшебни пръчки или феи.

Макар да изглежда лесно, уреждането на сватбения ден е изключително сложен процес, който отнема не само време, но също много нерви и финанси. Изведнъж сватбата прераства от тържество с познати и роднини, в триглав змей, който трябва да преборите.

„Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“ е победоносното оръжие за тази битка, което вече е на пазара. Томчето събира интересни факти за традиционните и модерни сватбени ритуали  не само в България, но и по света, полезни напътствания за това как да организирате всеки един етап от специалния ден, какви срокове да сложите за изпълнение на различните задачи и как да ги спазите. Ще разберете още какви са фаталните грешки, които да избегнете, докато планирате, както и ще получите незаменими препоръки към младоженеца и кумовете. Оригиналните идеи, включени в изданието, са придружени и от богат цветен снимков материал, който може да използвате за вдъхновение и да направите тържеството си незабравимо.

Големият ден наближава, а всичко изглежда така, все едно сватбата ви е обречена на провал? Не се притеснявайте – не сте единствени. С помощта на книгата „Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“ ще забравите за притесненията и ще се справите отлично. Името й не е избрано случайно, защото в нея наистина ще намерите всичко, което ви е нужно, за да организирате сватбата си – таблици за бюджет, какви документи ще са ви нужни по време на всички ритуали, списъци с нужните предмети за обредите, текстове за покани, съвети за разпределението, украсата и подредбата на гостите според етикета, музикални предложения за първи сватбен танц, съвети за това как да напишете сватбения си обет, на какви цветя да заложите при декорацията на ресторанта, както и какви булка и младоженец сте според зодиакалния си знак.

Всичко за сватбата

Направете „И заживели щастливо“ началото на новата си приказка с издателство „Милениум“ и цветното издание „Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“ от съставителката Теменуга Пенчева с изящните корица и вътрешно оформление на художничката Венета Атанасова, която вече е на пазара.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *