Издателство „Мармот“: Ето кой трябва да спечели изборите на 2 октомври

Издателство „Мармот“ излезе с оригинална кампания за изборите на 2 октомври – „Гласувай за мен“. Вижте кой трябва да спечели на предстоящия вот:

Тяхното послание не оставя никого безразличен. Те искат по-добро бъдеще, отговорно и ангажирано гражданско общество и без колебание заявяват „Гласувай за мен“. Кои са те? Те са нашите деца и имат една-единствена молба към нас. На 2 октомври да не се поддаваме на апатията и да отидем до урните, за да се възползваме от правото си на глас. Защото днес чертаем не само нашето, но и тяхното утре.

В разгара на политическите предизборни кампании издателството за детски книги „Мармот“ ни напомня по нетрадиционен начин колко е важно да бъдем осъзнати и активни граждани. Оригиналната кампания УТРЕ има за цел да провокира не само родителите, а всички българи. Тя ни напомня колко важен е личният пример, който даваме на децата, както и за огромното значение на активната гражданска позиция в едно демократично общество.

Основните послания на кампанията „Гласувай. За тях“ и „От теб зависи тяхното утре“ са отправени към възрастните, през детските очи, във въздействащо емоционално видео и серия от плакати. Проектът не е обвързан с партия или друг политически субект и е в унисон с каузата на издателството да възпитаваме мислещи и отговорни деца.

Повече за кампанията вижте тук или се присъединете към инициативата във Facebook тук.

„Мармот“ е издателство за литература за деца от 0-12 г. Книгите, на които залага в портфолиото си, са съвременна художествена литература от български и чужди автори.

Страница.бг се присъединява към призива на издателството и напомня на читателите си, че е важно да се гласува на изборите на 2 октомври. Ако не гласувате за когото искате, ще спечели който не искате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *