Златните детски книги с 30% отстъпка

Ако се питате къде да намерите необходимите заглавия, които вашето дете e желателно да прочете през лятната ваканция и то с 30% отстъпка до 10 юли, можете да се доверите на подбора на „Труд” или по-точно на една цяла поредица – „Златни детски книги”.

Всички налични книжки от серията ще намерите на www.trud.cc. Изданията съдържат класически заглавия, голяма част от тях – изучаващи се в училище, подвързани в красиви, твърди корици, рисувани от съвременни български художници.

Поредицата „Златни детски книги” вече се е превърнала в емблематична за издателство „Труд”. Тя стартира в далечната 2006 година след продължително издирване и обсъждане на най-добрите детски книги. Специално внимание се обръща на външния вид на книжките. Томчетата са едновременно красиви и удобни за четене – с твърди корици и в строен, изящен формат. Така се запазват по-добре и по-лесно се разгръщат и пренасят.

Сега книжките са общо 81, а 82-та – „Сърце“ от Едмондо де Амичис, се очаква до края на месеца. Подборът на заглавията е ясен – класически детски романи, повести, приказки, басни, поеми. В поредицата намират място някои от най-популярните детски произведения на български и чужди автори – „Хитър Петър и Настрадин Ходжа”, „Български народни приказки”, преразказани от Ангел Каралийчев, „Малкия принц”, „Книга за джунглата”, „Тайната градина”, „Приказки за тебе” от Константин Константинов, „Български народни приказки” и „Приказки от цял свят”, преразказани от Николай Райнов, „Чичо Томовата колиба”, „Питър Пан”, „Чернишка”, „Басни”, „Островът на съкровищата”, „Старогръцки легенди и митове” и още много други.

В нея ще откриете и някои малко позабравени заглавия, които обаче са изключително стойностни като „Крал Артур и рицарите от кръглата маса”, „Хайди”, „Шумът на върбите”, „Без дом”, „Стас и Нели”, „Ким” и други.

Сред последните заглавия в поредица Златни детски книги са:  “От Земята до Луната. Около Луната” от Жул Верн – посветена на изучаването на Луната и мечтата на човечеството да полети в Космоса; специалните селекции от любими „Руски народни приказки“ и „Гръцки народни приказки“, класиките на Карл Май – „През Кордилерите“ и „Край Рио де ла Плата“ и др.

Промоцията в сайта на Книгоиздателска къща „ТРУД“ www.trud.cc  до 10 юли и важи за всички заглавия. Доставката е фиксирана на 5 лв.

Можете да поръчате Златни детски книги ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *