Излезе първата „Манга за успех“

„Психология на личностното развитие, позитивната нагласа и по-добрите взаимоотношения“ на Тошинори Иваи е първата “Манга за успех“, която излезе на български език с логото на Ink.

Променете гледната си точка и животът ви ще стане по-лесен!

Намерете смелостта да водите трудни, но важни разговори.

Осигурете си необходимата подкрепа от другите.

Базирана на световно значимата работа на психолога Алфред Адлер.

Забавен и приятен начин за усвояване на умения, които ще ви служат цял живот.

Искате да се разбирате по-добре с хората? 

Да преодолявате ограничаващите ви негативни мисловни модели? Или пък да получите основни знания за популярните идеи на адлерианската психология? 

Независимо каква е причината да посегнете към тази книга, „Психология на личностното израстване и по-добрите взаимоотношения“ обяснява психологическите концепции на разбираем и достъпен език с помощта на практически примери и ситуации. Ще се запознаете с основни идеи като самоопределяне, самонасърчаване и как да се справяте с емоциите в междуличностните отношения. 

Запознайте се с Юкари, наскоро повишена 28-годишна управителка на популярна верига пекарни, чиято кариера е блокирана от неудовлетвореност и противоречиви отношения. 

За нейно щастие, в живота ѝ се появява духът на Адлер, за да я научи как да промени ситуацията. Комуникацията ѝ се подобрява, тя изгражда отношения на доверие и кариерата ѝ започва да се движи плавно напред. 

Приложима както в бизнеса, така и в личния живот, тази книга може да промени и вашата реалност – а и ще се забавлявате, докато я четете. 

Разберете защо поредицата „Манга за успех“ – достъпна на български език за първи път – е толкова популярна в Япония, Корея и други страни.

Тошинори Иваи е роден в префектура Ибараки, Япония, през 1947 г. Завършва университета „Васеда“ през 1970 г. Основател и главен изпълнителен директор е на Human Guild и има богат опит в областта на адлерианското психологическо консултиране, образованието, както и в научните изследвания. Известен е също с книгите си за адлерианската психология и нейните приложения.

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *