Четем „Неочаквано“ от Вий Кийланд

„Неочаквано“ е новият роман на Ви Кийланд, който излезе на български език с логото на издателство „Ера“. 

Изобщо не одобрявам щурото пътуване, на което е поела баба ми. Скокове от самолет, плуване с акули… казах ѝ, че не е никак добра идея. Сигурно затова ме блокира – мен, собствения ѝ внук! Сега единственият начин да се свържа с нея е чрез спътничката ѝ, Еленор.

Опитвам да убедя Еленор да спрат с тази лудост, но тя веднага ме поставя на мястото ми… и така започваме да си пишем, макар и само да се дразним един друг.

Когато разбрах за новия им безумен план, веднага отлетях натам. В бара неочаквано срещнах прелестната Нора, с която щяхме да си изкараме една чудесна нощ без обвързване… ако не ѝ бях вързал тенекия.

Не мислех, че ще я видя повече… до сутринта, когато се запознах с дразнещата Еленор, накратко Нора. Как бях решил, че Еленор е старица, а вместо това се оказа млада, невероятно красива и не можеща да ме понася?! Но няма да се откажа толкова лесно от плана си да ги придружа… и да пленя сърцето ѝ.

Романите на Ви Кийланд са преведени на 27 езика, от тях са продадени милиони копия и достигат челни места в повече от хиляда класации. Преди да се отдаде на писането, Ви Кийланд е била адвокат и е специализирала в областта на данъчното право.

Можете да поръчате „Неочаквано“ ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *