„Аргайл: Супершпионин“: Шпионинът не е това, което е

Шпионинът не е това, което е.

Режисьорът на култовите Шут в г*за! и поредицата Kingsman Матю Вон отново отприщва развинтеното си въображение и ни кани на незабравимо киноприключение с експлозивния, размиващ границите на реалността и поразяващо остроумен трилър „Аргайл: Супершпионин“.

Запознайте се с Ели Конуей – уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото. Придружавана от незаменимия ѝ спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън, Ели се впуска в шеметна надпревара по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.

Филмът е с участието на звезди от ранга на Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и др. и предлага главозамайващ киноспектакъл със забележителен екшън, много хумор и вълнуваща история, която Вон определя като „най-невероятния и оригинален шпионски сюжет от написването на романите за Джеймс Бонд на Иън Флеминг през 50-те„.

Лентата е по книгата на американката Ели Конуей, която идва у нас заедно с премиерата на филма и с логото на издателство „Колибри“.

Запознаваме се с легендарния „Аргайл: Супершпионин“ на 2 февруари в кината, IMAX и 4DX.

Книгата можете да откриете ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *