Ново приключение от Дейвид Уолямс: „Бабата бандит се завръща!“

Присъединете се към Дейвид Уолямс в това шеметно приключение – великолепно продължение на възхитителния и дълбоко човечен роман „Бабата бандит“. Призивът е на „Дуо дизайн“, с чието лого излезе най-новата история за малки читатели „Бабата бандит се завръща!“.

Новините гъмжат от информация за дръзки кражби на безценни съкровища. Уликите са навсякъде. А престъпленията носят почерка на най-прочутия крадец на скъпоценности – Черната котка – любимата баба бандит на Бен.

Бабата бандит се завръща

Ала щом баба вече я няма, кой би могъл да извърши тези смели обири? Ще успее ли нашият герой да разплете загадката?

Авторът Дейвид Уолямс превзема с щурм света на детската литература. Книгите му са преведени на повече от петдесет и пет езика и са продадени в над петдесет милиона копия по света. Те постигат небивал успех и остават рекордните 200 седмици на върха на класациите за детски книги, а изумителните 70 седмици не отстъпват първото място. Читатели от всяко кътче на планетата се заливат от смях с любимия на всички роман Бабата бандит.

Илюстраторът Тони Рос е възпитаник на Kолежa по изкуства в Ливърпул. През годините се изявява като карикатурист, графичен дизайнер, артистичен директор в сферата на рекламата. В книгоиздаването твори едновременно като писател и илюстратор. Изключителният му талант може да бъде открит в илюстрациите на над 2000 книги.

Можете да откриете книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *