Добре дошли в Либрария – първата българска виртуална книжарница

Ако пазарувате от www.colibri.bg/libraria/, получавате 10% допълнителна отстъпка от книгите

Издателство Колибри представи първата и единствена засега българска книжарница с имплементирана 360-градусова виртуална реалност – Либрария, https://www.colibri.bg/libraria/.

Дизайнът и изработката на виртуалната книжарница е на AVR1.

Либрария вече е интегрална част от уебстраницата на издателство „Колибри“, до нея се стига чрез посочения линк или от менюто на colibri.bg. Освен че ще предлага изключителна възможност за подбор и закупуване на книги във виртуална среда за първи път в България, а може би и в света, тази интегрирана функционалност към уебсайта на издателството ще предоставя 10% допълнителна отстъпка върху абсолютно всички текущи намаления на основния сайт!  

360-градусовата разходка представлява уникално, почти сюрреалистично приключение в компанията на заглавия от най-различни жанрове, дело на всепризнати творци и мислители. Пресъздавайки интериора на физическа книжарница, триизмерната визуализация осигурява опит, който е максимално близък до сетивния. Благодарение на технологията VR интерактивното преживяване позволява 360-градусова разходка в отлично построено виртуално пространство, фактически достъп до всеки продукт, реален избор на книги и оптимизиран процес на покупка. А тази възможност е неоценима при дефицит на време и в периоди, в които спокойната разходка в градска среда е възпрепятствана по една или друга причина.

Либрария е първата по рода си виртуална книжарница – същинска литературна вселена, в която всеки обект е своеобразен микрокосмос. Покана за смислено развлечение, адресирана към всеки буден ум, но и към всички онези подрастващи читатели, инстинктивно устремени към голямата литература. На разположение ще бъдат всички налични заглавия на издателство „Колибри“ – шедьоври на световната белетристика, класическа поезия, отбрана съвременна европейска и българска проза, изобретателни трилъри, неустоими предложения за деца, научни трудове, есета и документалистика, езикови системи и учебни помагала… Специално внимание заслужават изданията от емблематичната поредица „Амаркорд“, побрала разтърсващи изповеди на най-влиятелните фигури в световното киноизкуство.

На една от „стените“ в тази удивителна книжарница неслучайно се мъдрят думите на визионера Федерико Фелини: „Няма нищо по-честно от една мечта.“ Защото единствените граници на човешкото същество са границите на неговата фантазия, а тя може да бъде отключена от съприкосновението с хубави книги. 

На добър час из виртуалните селения на литературата, която произвежда мечти, пожелават от Либрария на всички читатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *