Чисто нова поредица от Дейвид Уолямс: Ето ги „Най-лошите деца на света“

Чисто нова поредица от знаменития детски автор Дейвид Уолямс се задава на книжния небосклон у нас. Първата книжка „Най-лошите деца на света“ излиза с логото на Дуо Дизайн.

Новото издание е подходящо за деца над 8-годишна възраст.

Да са лоши децата, ама не са. Да са непослушни, ама май не са. И как тогава може да са НАЙ-ЛОШИТЕ ДЕЦА НА СВЕТА?

Имаме си и момиченца, имаме си и момченца, все са с палави краченца.

Десет обаятелно отвратителни ту шаващи, ту ревливи, ту сополиви…

До един закачливи!

Ако питате продавача на вестници и надежди Радж: „ИЗОБЩО НЕ ЧЕТЕТЕ ТАЗИ КНИГА“!

Английският комик, актьор и писател Дейвид Уолямс превзема с щурм света на детската литература. Книгите му са преведени на повече от петдесет и пет езика и са продадени в над четиридесет милиона копия по света. Общо над сто седмици са на първо място сред детските книги. Те постигат невиждан успех, като Плъхбургер, Зъбар злобар и Лютата лелка печелят Националните годишни награди за най-добра детска книга. И не само. През 2018 г. Леденото чудовище грабва наградата за художествена измислица в категория Детска литература на Британските годишни награди за книга!

Чудното въображение на Дейвид Уолямс развеселява нашите деца с романите си. А ето, вече тук са и разказите му в картинки, цветни и пъстри точно какъвто е и животът на децата ни!

Илюстраторът Тони Рос е възпитаник на Kолежa за изкуства в Ливърпул. През годините се изявява като карикатурист, графичен дизайнер, артистичен директор в сферата на рекламата. В книгоиздаването твори едновременно като писател и илюстратор. Изключителният му талант може да бъде открит в илюстрациите на над 2000 книги.

„Най-лошите деца на света“ излиза в България на 20 август. Датата е наистина значима, тъй като точно преди 50 лета в Лондон, Англия, проплаква един неповторим автор – Дейвид Уолямс. Дали ще го срещнем в ролята на творец или комедиант, понякога водещ, друг път драматург, но най-вече човек с голямо сърце, отдаден на благотворителни каузи!

Илюстрациите в „Най-лошите деца на света“ са дело на Тони Рос.

Можете да поръчате книгата „Най-лошите деца на света“ от сайта на Дуо Дизайн ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *