Летящ старт за най-новото издателство „Книгозавър“ с „Тайният клуб на феите“

Най-новото българско издателство „Книгозавър“ тръгва с летящ старт с вълшебната детска книга „Тайният клуб на феите“. Издателството е създадено от Пирина Воденичарова – душата и главната движеща сила на фейсбук общността за детска литература и насърчаване на детското четене Нито ден без книжки, където родители, издатели и читатели споделят впечатления от детски книги.

Избрахме да запознаем читателите на Страница.бг с „Тайният клуб на феите“ точно на днешната дата 2 април, когато празнуваме Международния ден на детската книга.

Още повече – от днес до 5 април можете да поръчате книгата от сайта на издателството с отстъпка.

Автор на „Тайният клуб на феите“ е Ема Робъртс, а илюстрациите са колаборация между двете художнички Мира Мирославова и Раахат Кадуджи. Преводът за българското издание е на Ненко Генов.

Тайният клуб на феите“ е най-подходяща за деца между 5 и 7 г. и е изключително подходяща и за подарък – с твърди корици със златно фолио и игрови елемент между страниците.

Книгата крие и изненада – малките читатели ще открият втора книжка, скрита в тайно картонено отделение в задната корица.

Вярвате ли във феи? Искате ли да се присъедините към едно тайно общество? То се състои от вещи познавачи на феите, които ги издирват в природата и после се грижат за тях. Това е вашият шанс да заемете своето място в Тайния клуб на феите.

Спечелете десет значки по пътя към официалното членство в Тайния клуб на феите и открийте скритата книжка, предназначена само за най-верните приятели на вълшебните създания. Пазете безценното знание, което ще откриете на тези страници, за доброто на всички феи.

По-долу можете да надникнете из „Тайният клуб на феите“:

Страница.бг пожелава на „Книгозавър“ още много хубави, умни, красиви, забавни, интересни, полезни и вълшебни книги!

Можете да откриете книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *