Нова патешка история за малките читатели

На днешния Международен ден на детската книга издателство „Ер Малки“ среща читателите с нова патешка поредица.

Красивите и занимателни книги са дело на авторката и илюстратор Светлана Николчева и са подходящи най-вече за деца над 5 г.

„Патето Его“

Малкото пате Его е убедено, че щастието е да постигаш каквото искаш и да угаждаш само на себе си.

То скоро разбра, че това изобщо не е така! Его беше попаднало в капана на своите разбирания, но дойде време да преоткрие, че любовта е нещо повече…

Любовта е грижа за другия!

Побързай да разбереш какво се случи…

Можете да откриете книгата ТУК.

***

„Патето Меко става плувец“

Нашeто геройче Меко не само се научава да плува, но и се записва за участие в Патешкото първенство по плуване! Не е никак лесно… В него, всяко пате, трябва да премине през три нива, за да докаже уменията си: – Гмуркане под вода – Плуване с препятствия – Плуване за бързина.

Можете да откриете книгата ТУК.

***

„Патето Меко на пътешествие“

Най-великото приключение по време на миграция! Малкото пате Меко е готово за пътешествието на живота си. Тук, то ще овладее изкуството да лети и как да преодолява трудностите. Заедно с него ще се научим да не се страхуваме от новото и непознато бъдеще и че животът е пълен с предизвикателства, които да откриваш и разрешаваш!

Можете да откриете книгата ТУК.

***

„Патето Меко и странното яйце“

Меко е добро и грижовно пате, което открива съкровище – гигантско странно яйце от далечни земи. В тази непозната черупка се крие един цял нов свят за нашето малко геройче. Ще успее ли да го защити от опасностите навън и да разбере какво животинче ще се излюпи? Хайде, ела и ти с нас в тази вълнуваща история за Меко и странното яйце. Подходяща за деца над 5 години.

Можете да откриете книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *