Лиз Бурбо съветва: Как да останем млади и енергични

В новата си книга Лиз Бурбо дава съвети за здраве и дълголетие

 

Година след световната ѝ премиера за първи път на български издателство „Ентусиаст“ публикува най-новата книга на Лиз Бурбо „Как да останем млади и енергични“. В поредното си успешно заглавие известната авторка разкрива тайната за забавянето на стареенето и споделя практически съвети по темата от дългогодишната си практика.

Знаменитата Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 млн. екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 г. учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. „Слушай своето тяло“ – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 държави.

По време на стотиците обучения и семинари, които провежда по света, Бурбо често получава въпроса какво прави, за да изглежда толкова млада, и как така не губи неизчерпаемата си енергия с възрастта. Затова тя решава да разкрие своите тайни за здраве, душевно спокойствие и дълголетие, които са приложими за хора на всяка възраст.

Като показва как да зареждаме с енергия не само тялото, но и ума и душата си, Лиз Бурбо оборва широко разпространените представи за остаряването и доказва, че с осъзнаване и вътрешна работа всяка следваща година от живота ни може да бъде изпълнена с повече радост и смисъл.

„Как да останем млади и енергични“ е предназначена за широк кръг от читатели независимо от възрастта и пола. Книгата предлага ясни и прости методи и дава отговори на десетки въпроси: Как да забавим стареенето на физическо, емоционално и ментално ниво? Как да възстановим изгубената си енергия? Как да съхраним и увеличим естествената си енергия? Как да се вслушваме в нуждите си? Как да изпитваме по-малко стрес и емоции, които са основни причини за загубата на енергия и преждевременното стареене?

Всекидневното прилагане на тези конкретни действия на практика ще ни позволи да останем в добра физическа форма и да запазим духовна хармония с нещата, които ни заобикалят.

Откъс от книгата можете да прочетете тук:Enthusiast_Kak-da-ostanem-mladi-i-energichni_otkas

Можете да поръчате книгата ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *