50% отстъпка на всички книги на „Сиела“ на 3 март

Издателство „Сиела“ зарадва читателите с добра новина. Всички книги на CIELA Books и Deja Book може да откриете с -50% отстъпка на 3 март в книжарниците и онлайн.

„Книгите винаги са били и ще бъдат най-сигурните пазители на ума и сърцето. Затова на първи март ви окичваме с по-различна мартеница и се надяваме тази новина да донесе поне малко утеха във времена, в които светът ни е поставен пред ново предизвикателство“, казват от „Сиела“

Вие избирате как да вземете своите любими заглавия, а ние ще се опитаме да улесним нелеката задача по избирането, като споделим нашите препоръки в идните дни, допълват още от издателството.

Промоцията важи до изчерпване на количествата във всяка книжарница и в склада на онлайн магазина. В предложението НЕ влизат книги, включени в обявени до 3 март 2022 г. промоции, на цена 5,00 лв. или по-ниска, както и за издадени при специални условия, предстоящи заглавия и електронни книги.

Пазаруването в книжарниците ще се осъществява СРЕЩУ ВАУЧЕР, който може да получите в книжарници Ciela или да изтеглите онлайн на www.ciela.com.

Онлайн магазин Ciela предлага всички налични книги на издателства Ciela и Deja Book в периода от 00:00 ч. на 3 март до 24:00 ч. на 3 март 2022 г. на www.ciela.com.

От издателството уверяват, че в книжарниците се спазват всички необходими санитарни изисквания и ще се допуска ограничено количество клиенти наведнъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *